Vaření a pečení (hlavní kat.)
Kuchyně je místo, kde se děje magie. Ať už vaříte podle receptu, nebo tvoříte podle nálady, stačí pár surovin, dobrá nálada a lžička zvědavosti. Vaření a pečení nejsou jen o výsledku – jsou o procesech, vůních, malých nehodách i velkých triumfech. V této kategorii najdete vše, co patří do šuplíků, spíží a misek každého, kdo si rád hraje s chutěmi. Od základních surovin až po ty, které dodají jídlu šmrnc a osobitost.
-
Cereálie
-
Cukry a zdravá sladidla
-
Ghí, přepuštěné máslo
-
Kakao, karob a kakaové máslo
-
Koření a dochucovadla
-
Luštěniny
-
Mouky a pečení
-
Oleje a octy
-
Omáčky a kečupy
-
Obiloviny
-
Rýže
-
Těstoviny
Nejprodávanější

Lehké a přirozeně bezlepkové vločky z BIO pohanky s jemně oříškovou chutí. Skvělé do sladkých i slaných pokrmů pro každodenní vaření. 🌱 Hlavní ingredience: pohankové...

Objev znovu to, co naši předci znali dávno – bezpluchý ječmen BIO je jedním z nejstarších obilovin, které člověk pěstoval, a přesto je i dnes neobyčejně aktuální. 🌱...

Objevte sílu starobylé obiloviny s výjimečně plnou chutí. Ideální volba pro každého, kdo hledá nové kulinářské možnosti, nebo se chce jednoduše vrátit k původnímu obilnému zrnku...

Tradiční obilovinová surovina s přirozeně zemitou chutí a sytou strukturou. Výborně poslouží jako základ do polévek, rizot, salátů nebo zapečených jídel. Díky jednoduché úpravě...

Když chcete vařit nebo péct srdcem, potřebujete základ, na který se můžete spolehnout. Jemně mletá celozrnná mouka pšeničná BIO je přesně tím typem suroviny, která propojuje...

Bazalkový bujón je úžasně voňavý pomocník, který dodá jídlům středomořský charakter. Díky své hlavní ingredienci – bazalce – se hodí hlavně tam, kde chceš získat svěží, bylinnou...

Hovězí BIO bujón je koncentrovaná směs určená k dochucení pokrmů, která obsahuje výtažky nebo sušené části hovězího masa a zeleniny z ekologického zemědělství, bez chemických...

Je to dochucovací prostředek na bázi zeleniny, bez živočišných složek, chemie, glutamátu či palmového tuku. Slouží jako základ pro polévky, omáčky nebo zeleninová jídla – s...

Pečete srdcem? Pak potřebujete mouku, která má duši. BIO špaldová mouka polohrubá je přesně tou surovinou, která propojuje staré dobré recepty s dnešním způsobem života....

Čistá síla luštěnin v jemně mletém kabátě. V jednoduchosti se skrývá největší krása – a v tomto případě i skvělá chuť a kreativní potenciál pro vaši kuchyni. BIO mouka ze...

Tato mouka kombinuje tradiční chuť s moderní funkčností. Je lehce stravitelná, má výborné pekařské vlastnosti a těstu dodává jedinečnou strukturu. Má jemnější sladké tóny a...

Cizrnová mouka BIO se vyrábí jemným mletím sušené cizrny (Cicer arietinum), která pochází z ekologického zemědělství – tedy bez chemických hnojiv a pesticidů. Má široké...

Kuřecí BIO bujón je přírodní dochucovací směs, která slouží jako základ pro polévky, omáčky a další jídla. Obsahuje výtažky nebo sušené části kuřecího masa z ekologického chovu...

Jemné vločky z celých BIO rýžových zrn s neutrální chutí a rychlou přípravou. Ideální pro jednoduché vaření, zahuštění i bezpšeničné recepty. 🌱 Hlavní ingredience: rýžové...

Klasika české kuchyně v čisté BIO podobě. Pokud by česká kuchyně měla mít svou nejuniverzálnější hrdinku, byla by to právě polohrubá mouka. A v tomto případě přichází ve...

Tento celozrnný kuskus v bio kvalitě je praktickou a výživnou přílohou s jemnou strukturou a neutrální chutí. Je připraven během pár minut a hodí se jak pro rychlé večeře, tak...

Tyto špagety jsou vyrobené z bio kukuřičné mouky a představují jednoduchou, ale výtečnou bezlepkovou alternativu k běžným těstovinám. Díky své sytě žluté barvě a přirozené chuti...

Žlutý půlený hrách má světle žlutou barvu, je loupaný, půlený a díky tomu velmi rychle změkne. Po uvaření má jemnou, krémovou konzistenci a zemitou chuť. Výborně se hodí do...

Tyto celozrnné špaldové těstoviny ve tvaru mušliček se vyznačují jemně oříškovou chutí a pevnou strukturou, která dobře drží omáčku. Jsou ideální pro přípravu teplých jídel,...

Bílá rýže basmati v bio kvalitě má dlouhá, štíhlá zrna a přirozeně jemné aroma, které se při vaření krásně rozvine. Po uvaření zůstává sypká, lehká a chutná jemně nasládle s...

Loupaná pohanka ve formě kroupy je jemnější než neloupaná varianta, ale zachovává si svou typickou chuť a rychlou přípravu. Má příjemnou, lehce oříškovou chuť a měkkou...

Jemně pasírovaná rajčata v bio kvalitě jsou ideálním základem pro domácí omáčky, polévky i dušené pokrmy. Nabízejí plnou chuť zralých rajčat, bez slupky a zrníček, ve formě,...

Jednoduché, přirozené a přesto tak všestranné – přesně takové jsou BIO žitné vločky, které v sobě spojují chuť českých polí, tradici venkovské kuchyně i moderní způsob...

Tenké celozrnné vlasové nudle z BIO pšenice. Tradiční forma těstovin v nutričně bohatější variantě, ideální do polévek i na zapečení. 🌱 Hlavní ingredience: celozrnná...

Žlutý hrách má světlou barvu, kulatý tvar a sytou, lehce moučnatou konzistenci po uvaření. Chuť je přirozeně zemitá a výrazná, díky čemuž se hodí do polévek, kaší, pyré,...

Nerafinovaný třtinový cukr v podobě sušené třtinové šťávy s karamelovou barvou a výraznou chutí. Tradiční sladidlo v BIO kvalitě s bohatou vůní. 🌱 Hlavní ingredience: bio...

Jemně mletý třtinový cukr v bio kvalitě má přirozeně zlatavou barvu a karamelově sladkou chuť. Díky své konzistenci je ideální pro přípravu polev, krémů, cukrových glazur i na...

Tento želírovací cukr v bio kvalitě je ideální volbou pro všechny, kdo chtějí tvořit domácí marmelády, džemy či ovocné rosoly s maximální kontrolou nad složením. Díky poměru 3:1...

Neloupaná pohanka v bio kvalitě má přirozeně zemitou chuť a pevnou strukturu, díky které je vhodná k vaření, pečení i klíčení. Výborně se hodí jako příloha, do kaší, polévek i...

Červená loupaná čočka má oranžovo-červenou barvu, je drobná, nenáročná na přípravu a po uvaření se rozvaří do jemné kašovité konzistence. Má lehce nasládlou chuť a je ideální do...

Jemně zlatý třtinový cukr s přirozenou sladkou chutí a lehkým karamelovým nádechem. V BIO kvalitě, bez chemického bělení a přidaných látek. 🌱 Hlavní ingredience: třtinový...

Jemně žlutý kuskus z kukuřičné mouky v BIO kvalitě. Přirozeně neutrální chuť a rychlá příprava z něj dělají skvělou volbu pro každodenní vaření. 🌱 Hlavní...

Hutná a voňavá švestková povidla v bio kvalitě potěší milovníky tradičních chutí. Mají výraznou, tmavě fialovou barvu, přirozeně sladkou chuť a jemnou strukturu bez hrudek....

V jednoduchosti se skrývá krása – a v případě špaldových otrub BIO také přirozená chuť, poctivost a hluboký vztah k půdě. Tyto otruby vznikají při mletí celého zrna špaldy, a...

💚 Informace k 26.2.2025 💚 Velmi se Vám omlouváme, avšak dosavadní popisek jsme museli odstranit. ** Pracujeme na novém popisku ** Důvodem je nařízení...

Bulgur je předvařená a nalámaná celozrnná pšenice, která má světle béžovou barvu, sypkou strukturu a jemně oříškovou chuť. Díky své jednoduché přípravě a univerzálnímu využití...

Cizrna má světle béžovou barvu, kulatý tvar a pevnou strukturu, která po uvaření zůstává příjemně jemná a mírně krémová. Má jemně oříškovou chuť a je oblíbenou surovinou do...

Červená neloupaná čočka má sytě červenohnědou barvu, pevnější slupku a po uvaření si udržuje tvar a strukturu. Chuť je zemitější a výraznější než u loupané varianty. V kuchyni...

Jáhly jsou loupaná prosa, která mají drobná žlutá zrna, jemnou, lehce oříškovou chuť a po uvaření příjemně sypkou až krémovou konzistenci. V kuchyni jsou velmi univerzální –...

Jednozrnka je prastará forma pšenice s drobnějšími, světle hnědými zrny a jemně oříškovou, lehce nasládlou chutí. Po uvaření si zachovává příjemně pevnou strukturu a je vhodná...

Jemně zpracované vločky z BIO ovsa, vhodné pro každodenní využití. Přirozeně nasládlá chuť a široké možnosti použití ve sladké i slané kuchyni. 🌱 Hlavní...

Výživná a sytá rýže v přirozené, neleštěné podobě. Díky kulatým zrnům a plné chuti je ideální do teplých jídel, salátů i pečených pokrmů. V BIO kvalitě bez jakýchkoliv příměsí –...