Prášky
- prášky nabízejí praktické Doplňky stravy v koncentrované formě, mleté Bylinky a kořeny pro snadné dávkování a tekuté Tinktury z plodů a bylin pro rychlou přípravu. Kvalitní produkty z různých koutů světa pro přípravu nápojů, smoothie, ochucení pokrmů i jako přísada do kaší a jogurtů s intenzivní chutí. TIP od MámeChuť: Maca BIO černá prášek - MámeChuť.
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
Mletý kořen rdesna mnohokvětého má přirozeně zemitou chuť a jemně nasládlý dozvuk. Využívá se především jako součást bylinných směsí nebo k přímému rozmíchání ve vodě, čaji či...
Jemně mletý prášek z plodů schizandry má svíravě ovocnou chuť s náznakem kyselosti a hořkosti. Tradičně se používá jako součást čajových směsí, elixírů nebo jako doplněk do...
Doplněk stravy. V tradiční medicíně je však smetankový kořen velice ceněný a je vhodný zejména pro udržení normálních trávicích funkcí – působí jako prebiotikum....
Doplněk stravy. Přeslička rolní podporuje zdraví močových cest, jater a ovlivňuje kardiovaskulární zdraví – elasticitu tepen. Přeslička rolní je...
Doplněk stravy. Kotvičník zemní – BIO plod jemně namletý na prášek (pouze z BIO plodů, nikoliv celé natě. Výhodou prášku je velice snadná příprava. 🌱 Hlavní...
Doplněk stravy. Ašvaganda je základní podporující tonikum indické ájurvédy, používající se „při slabostech těla i mysli”. Podle tisíciletých ájurvédských zkušeností...
Ovládací prvky výpisu
Prášky představují praktickou formu tradičních ingrediencí zpracovaných jemným mletím nebo sušením do koncentrované podoby umožňující snadné dávkování a rychlé použití. Práškové formy se snadno rozpouštějí v tekutinách a rychle uvolňují svou chuť do nápojů, smoothie nebo teplých pokrmů. Můžete je přidat do ranní kávy pro kořenitý nádech, rozmíchat v rostlinném mléce na zlaté mléko, posypat ovesnou kaši nebo vmíchat do těsta na perníky a koláče. Stačí malé množství na lžičce a získáte intenzivní chuť charakteristickou pro danou ingredienci. Každý prášek má své specifické použití a chuťový profil od zemitě hořkých přes kořenitě pálivých až po jemně nasládlé s příjemným aroma. Některé se hodí do slaných pokrmů jako kari a polévky, jiné do sladkých dezertů a nápojů. Tekuté extrakty nabízejí ještě koncentrovanější formu pro kapkové dávkování do vody nebo čajů.