Ořechové mouky a proteiny
- ořechové mouky a proteiny se skvěle kombinují s jinými typy z kategorie Mouky do bezlepkových směsí, doplňují se s koncentrovanými Rostlinnými proteiny pro výživné recepty a lahodně ladí s Rostlinným mlékem do smoothie. Produkty jemně mleté s intenzivní chutí a přirozenými oleji. TIP od MámeChuť: Mandlový protein BIO - MámeChuť.
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
Ovládací prvky výpisu
Ořechové mouky a proteiny představují jemně mleté produkty z různých druhů ořechů nabízející intenzivní chuť, přirozenou vlhkost a zajímavou texturu pro bezlepkové pečení, proteinové recepty i zahušťování nápojů. Sortiment zahrnuje produkty s různou jemností mletí a obsahem přirozených olejů ovlivňujících výslednou konzistenci pokrmů. Mouky z ořechů mají charakteristickou nazelenalou až béžovou barvu a výraznou ořechovou chuť, která dominuje v hotových pokrmech. Přirozený obsah olejů dodává pečivu vlhkou konzistenci a jemnou drobivost odlišnou od klasických obilovinných mouk. Hodí se do makronek, brownies, proteinových palačinek nebo jako částečná náhrada klasické mouky v tradičních receptech pro obohacení chuti. Proteinové varianty s vyšším obsahem bílkovin a nižším podílem tuků fungují v smoothie, proteinových koktejlech, ovesných kaších nebo jako přísada do jogurtů a tvarohů. Mají jemnější chuť než plnotučné mouky a snáze se rozpouštějí v tekutinách bez vytváření hrudek.