Omáčky
Máme široký výběr vynikajících a kvalitních omáček, které dodají vašim pokrmům dokonalou chuťovou harmonii a aromatickou bohatost. Vysoce kvalitní sójové omáčky v bio kvalitě, které jsou ideální pro dochucení pokrmů asijské kuchyně. Obsahují přirozené látky zvané izoflavony, které mají antioxidační a protizánětlivé účinky a mohou pomoci snižovat riziko srdečních onemocnění. Lahodné omáčky na sladko, které dodají vašim pokrmům osvěžující sladkou chuť. Ideální pro grilované maso, zeleninové pokrmy anebo jako dip pro smažené pochoutky.
Jemná hořčice z muškátové dýně s koriandrem a červeným, zeleným, bílým a černým pepřem k pečeným masům, hlavně vepřovému, skvělá omáčka k bramborám a hranolkům....
Pikantní zeleninová směs na topinky, tzv. rychlá večeře taky k masu, do těstovin, do rýže, do hamburgerů... prostě všude, kde potřebujete mít rychle...
Studená omáčka, pasterovaná. Klasika ke grilování s jemnou chutí badyánu a sojové omáčky. Složení: švestky 40%, jablka, vinný ocet, cukr, sojová omáčka, koření.
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let....
Velmi jemná a hustá omáčka na těstoviny Tygr je určena hlavně malým dětem, které vesměs milují těstoviny s kečupem. Běžné omáčky na těstoviny jsou proto většinou pro děti příliš...
Studená omáčka, pasterovaná, lehce pikantní. Sladkost hrušek se prolíná s kyselostí rajčat a chuť podtrhují koprová semínka a řapíkatý celer. K masu a sýrům, do hamburgerů, do...
Jemná, sladká hořčice z hrušek, s jemně mletým hořčičným semínkem, výborná k uzenému masu, uzeninám, pro ozvláštnění pečínek – jako součást marinády. Pravděpodobně bude...
Nahrubo drcená rajčata zjemněná čerstvou bazalkou. Passata se připravuje šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována...
Studená omáčka, pasterovaná. Sladce pikantní ananasem voňavá omáčka pro ortodoxní milovníky ananasu vhodná k čemukoliv – do toustů, k masu, k sýrům, do rýže… tady se fantazii...
Tato rajčatová omáčka s bazalkou je vyráběna v Itálii z čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata i další zelenina byla vypěstována...