Mouky a pečení (hlavní podkat.)
Nabízíme širokou škáluzdravých přísad pro pečení a bio mouk. Včetně pšeničné, žitné, ovesné, pohankové, kukuřičné a dalších. Naše mouky jsou vyrobeny z nejkvalitnějších surovin a jsou bez přidaných chemikálií a pesticidů. Máme také alternativní mouky jako je například mandlová mouka, kokosová mouka, hrachová mouka, černušková mouka a konopná mouka.
Bezlepková mouka Nomix je určena ke každodennímu použití v kuchyni. Byla vyvinuta tak, aby se svými vlastnostmi co nejvíce podobala mouce pšeničné. Pro svou univerzálnost ji lze...
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Chlebová mouka pšeničná - skvělý parťák na vaše domácí pečení. Chlebová mouka pšeničná umí dát vašemu...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Ovesná mouka zbavená lepku. Obsahuje fosfor, železo a vitamin B1. Najdeme v ní dvakrát více tzv. zdravého tuku než v pšenici a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,...
Oves je obilí nejbohatší na živiny. Obsahuje fosfor, železo a vitamin B1. Najdeme v něm dvakrát více tzv. zdravého tuku než v pšenici a více lehce stravitelných proteinů a...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Sójová mouka neobsahuje lepek, v receptech na přípravu pečiva je proto třeba používat ji pouze jako doplňující mouku k mouce obsahující...
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. V kuchyni má široké použití. Je vhodná na pečení...
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů,...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Soja má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitin, vápník, hořčík a je zdrojem...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka plohrubá je vhodná...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná...
Čiroková mouka má docela neutrální chuť, lehce nasládlou a mírně oříškovou, ne ale tak silně jako například mouka pohanková. Nebojte se s čirokovou moukou experimentovat. Můžete...
Hrachová mouka je velmi dobrým zdrojem vlákniny, sacharidů a antioxidantů. Je vhodná na přípravu hrachové polévky, zahušťování pokrmů a polévek. Lze přidávat do těst na chléb,...
Špaldová mouka chlebová od opravdových mistrů. Špaldová mouka chlebová zpestří vaše těsta na chléb, housky, bagety, rohlíky, buchty i pizzy. My ji pro vás meleme v našem...
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se...
Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš chléb mít, a také že kvásek...
Přirozeně bezlepková jáhlová mouka. Jáhly obsahují poměrně vysoký obsah bílkovin, jsou celozrnné a navíc je to skvělý zdroj vitaminů a minerálů.Použití: Používá...
Kukuřičná mouka má široké spektrum použití. V mezinárodní kuchyni se z kukuřičné mouky připravují mexické placky, tortilly nebo americký chléb. Je vhodná pro přípravu...
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna....
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto dokonale...
Na výrobu této mouky se používá sušená cizrna. Od běžné mouky ji na první pohled rozeznáte díky nažloutlé barvě. Mouku využijete na pečení, vaření, nebo zahušťování omáček....
Kypřící prášek do pečiva bez obsahu lepku. Při jeho výrobě byly použity suroviny nejvyšších kvalit. Od českého výrobce s dlouholetou tradicí. Kypřící prášek přidáváme do...
Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také koláče, ovocné chlebíky,...
Tato sójová „smetana“ je lehce stravitelnou alternativou kravského mléka.Rostlinný krém sloužící jako skvělá náhrada za smetanu. Vyrobeno z ekologicky pěstovaných surovin....
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Soja má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitin, vápník, hořčík a je zdrojem...
Krémy od společnosti Natumi jsou všechny 100% rostlinného původu, bez mléčných bílkovin a laktózy a proto jsou ideální i pro veganskou kuchyni.Hafer Cusine chutná mírně ořechově...
Rýžový krém neobsahuje lepek. Obsahuje pouze 8% tuku, ale nabízí plnou a chutnou alternativu smetany. S rýžovým krémem můžete vykouzlit chutné polévky a zákusky v každém...
Sypká směs na přípravu perníků bez fosfátů a v BIO kvalitě. Ještě lepší chuť Vašich perníků. Vyvážená kombinace šetrných kypřidel s BIO...
Kukuřičný škrob v BIO kvalitě pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Využijeme ho nejen při vaření, ale i do moučníků a cukroví,...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je...