Pohanka, Kroupa
Související produkty
Objevte kouzlo červené čočky BIO, která si vás získá nejen díky rychlé přípravě, ale i nepřeberným množstvím použití u vás v kuchyni. Je ideální luštěninou pro všechny, kteří...
Fazole Kidney je větší, má červenou až hnědou barvu a po uvaření do měkka získávají jemně nasládlou chuť. Jsou oblíbené hlavně u fanoušků...
Široce pěstovaný hrách polní v našem regionu pochází z orientální volně rostoucí odrůdy a pěstuje se lokálně ve žluté a zelené variantě. Mezi nimi není výrazný chuťový rozdíl a...
Má drobná zrnka, netradiční barvu a jemnou oříškovou chuť. Vyznačuje se výborným nutričním složením - obsahuje vlákninu a má nízký obsah tuků. Skvěle se hodí do...
Fazolky jsou červeno-hnědé barvy a mají nasládlou ořechovou chuť. Fazole adzuki mají vysoký obsah vlákniny a bílkovin. Jsou ideální jako alternativa pro...
Sójové boby obsahují velké množství bílkovin a jsou výborným zdrojem vlákniny, minerálů a vitamínů. Ze sóji se vyrábí různé produkty jako jsou tofu, sójová omáčka, sójové maso...
Vše totiž záleží na tom, jak se hnědou čočkou naložíte. Sama o sobě má totiž skvělé vlastnosti - nejenže obsahuje velké množství bílkovin, vlákniny,...
Existuje spousta druhů fazolí lišících se tvarem, barvou a chutí. Fazole pinto jsou středně velké strakaté fazole pikantní chuti a moučné konzistence. Fazole je možné přidat do...
Čočka červená má ve skutečnosti oranžovou barvu a vařením se překvapivě mění na žlutou. To však nemá žádný vliv na její výživné složení. Navíc je ze všech...
Jedná se o luštěninu, která dosud není v naší kuchyni zdaleka využívána tak, jak si zasluhuje. Z botanického hlediska patří mezi dužinaté lusky, které jsou dlouhé asi 15 – 25 cm...
Výborná jako příloha, skvělá i do salátů. Drží svůj tvar je vždy k nakousnutí. Má výraznou chuť. Při vaření si udržuje tvar, proto je vhodná jako příloha nebo do salátů. Před...
Klasické obří bíle fazole Jumbo, prvotřídní kvality a tradiční silně aromatické chuti a na jazyku se rozplývající konzistence, představují oblíbenou fazolovou pochoutku v...
Černá fazole má lesklou černou barvu a hustou masitou strukturu. Původ má v latinskoamerické kuchyni, kdy nejznámější je asi mexické burrito. Pro své výživné...
Co klíčí, to roste! Co roste, to potřebuje sílu a mnoho živin. Právě ty síly jsou aktivovány namáčením zelených fazolek, které Vás v jedné hrstce denně zasytí a tím se...
Bílé fazolky mají jemnou chuť a představují tak velmi univerzální luštěninu. Skvěle se hodí do salátů, polévek, omáček i jako výživná příloha. Obsahují velké...
Černá fazole má lesklou černou barvu a hustou masitou strukturu. Původ má v latinskoamerické kuchyni, kdy nejznámější je asi mexické burrito. Pro své výživné...
Detailní popis produktu
VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA 100 G VÝROBKUEnergetická hodnota | 1490 kJ / 355 kcal |
Sušina | 87,4 g |
Bílkoviny | 16,5 g |
Vláknina | 4,7 g |
Sacharidy | 59,6 g |
Tuk | 4,3 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Balení: | 400 g |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Šmajstrla |
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou...
Kukuřičná instantní polenta je bezlepkový výrobek, který se připravuje z kukuřičné mouky pomocí páry při teplotě do 120 °C. Její velkou výhodou je rychlá příprava, stačí jen 3...
Oves si dopřávali před válečnými taženími již staří Římané. Ovesný salát z uvařeného zrna bezpluchého ovsa a zeleniny Vám dodá energii a...
Pohankové kroupy zvolte tehdy, když chcete mít konzistenci oddělených zrnek, například při přípravě přílohy nebo pokud chcete jídlu dodat strukturu. Pohanka je přirozeně...
Špalda je pradávná předchůdkyně pšenice, jedna z nejstarších obilovin na světě. Je výjimečná svým složením a zajímavou ořechovou chutí. Podobně jako ostatní obiloviny ji můžete...
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá...
Pohanka lámanka je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná do hotových polévek, vývarů jako příloha, k...
Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou...
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo...
Dvouzrnka - Superpotravina našich předků. Zůstala stejná, svá a původní, zachovala si spousty živin. Objevili jsme pro vás zapomenutou obilovinu v její prosté a...
Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou...
Ječmen je méně známá obilovina se skvělými výživovými vlastnostmi - má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí...
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se...
Amarant.Semínka amarantu jsou nutričně nesmírně cenná zejména pro svůj obsah bílkovin. Rostlinné zdroje totiž obvykle neobsahují bílkoviny, ve kterých je zastoupeno...
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže....
Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italský pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Šmajstrla je česká značka, která se specializuje na výrobu a prodej velmi kvalitní, čisté a naturální pohanky a pohankových křupek. Jejím cílem je poskytovat zákazníkům produkty, které pochází z české půdy a jsou vyráběny s ohledem na tradiční metody a vysokou kvalitu. Pohanka od Šmajstrla pochází z českých polí, kde je pěstována bez použití chemických hnojiv a pesticidů. Její kvalita a čerstvost zajišťují vynikající chuť a výživové hodnoty.