Vaření a pečení (hlavní kat.)
Kuchyně je místo, kde se děje magie. Ať už vaříte podle receptu, nebo tvoříte podle nálady, stačí pár surovin, dobrá nálada a lžička zvědavosti. Vaření a pečení nejsou jen o výsledku – jsou o procesech, vůních, malých nehodách i velkých triumfech. V této kategorii najdete vše, co patří do šuplíků, spíží a misek každého, kdo si rád hraje s chutěmi. Od základních surovin až po ty, které dodají jídlu šmrnc a osobitost.
-
Cereálie
-
Cukry a zdravá sladidla
-
Ghí, přepuštěné máslo
-
Kakao, karob a kakaové máslo
-
Koření a dochucovadla
-
Luštěniny
-
Mouky a pečení
-
Oleje a octy
-
Omáčky a kečupy
-
Obiloviny
-
Rýže
-
Těstoviny
Nejprodávanější

Pohanka kroupa je tradiční a přirozeně bezlepková potravina, vhodná jako příloha, základ salátů, polévek nebo kaší. Rychle se připravuje a má výraznou, lehce oříškovou chuť. 🌱...

Pohanka lámanka je tradiční surovina české i východoevropské kuchyně, která vzniká mechanickým nadrcením pohankových krupek. Díky své jemnější struktuře se rychle vaří a snadno...

Celozrnná pohanková mouka má výraznou zemitou chuť a tmavší barvu díky tomu, že je vyrobena z neloupané pohanky. Obsahuje přirozeně více vlákniny, minerálních látek i typické...