Lahůdkové droždí se sladem
Související produkty
Ať už jsou Vánoce, Velikonoce nebo snad Halloween, perníčky jsou vždycky skvělý nápad! A ptáte se, jak z vašich perníčků udělat božský zážitek? Zkuste do nich přidat toto úžasné...
K přípravě tradičního guláše je zapotřebí dostatek cibule, maso, trpělivost a odvážná ruka, co se týče koření. S Lajošovým gulášovým kořením to bude hračka. Sladká a ostrá...
Červeno-žlutá směs květů a koření s příznačným názvem „Energie“ je krásně barevná na pohled a dodá jídlu ostrou kořeněnou chuť. Energie je schopna zažehnout oheň v polévkách,...
Aromatická, pikantní a barevně pestrá směs se solí. Ideální jak do předkrmů v podobně různých pomazánek, tak do hlavních jídel: rizota, těstovin nebo zeleninových salátů....
V dětství jsme se vždy těšili, až ji zase navštívíme a ona nám bude od rána do večera připravovat úžasné dobroty. Hlavně když servírovala svou výbornou pečeni. To se všem...
"Hody hody doprovody, dejte vejce malovaný!" Nejen vejce, ale i sýry či ryby výborně ochutíte touto pestrobarevnou veselou solí od velikonočního zajíčka. Ochutnali jste již...
Tofu je zdravé a chutné, ale potřebuje kořeněný doprovod, aby se uvolnila jeho vlastní jemná chuť. Proto ho paní Yoko připravuje s celou paletou rafinovaného koření, mezi které...
Kromě žhnoucího slunce jsou i pokrmy v Africe většinou ohnivé a silně kořeněné. Etiopské koření „Berber“ je směsí papriky, zázvoru, kardamomu, skořice, nového koření, chilli a...
S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián...
Tato jemná a pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí. 12bylinná sůl je mnohostranně využitelná, můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky, pečeně a mnoho dalšího....
Nedělní menu s pečeným kuřetem je v mnohých rodinách tradicí. Je libo křidýlko, prsíčko nebo stehýnko – pikantní a křupavé? Paní domácí peče své opeřence s paprikou, česnekem a...
Tato směs přináší "tradiční Francii na stůl". Klasické provensálské koření je mnohostranně využitelné – výborně chutná k jehněčímu, rybám, zelenině, slaným koláčům a mnoha jiným...
To, že je možné ještě zlepšit vybranou chuť kávy, se ví v Orientu již dlouho. V „Aladinově koření do kávy“ se ukrývá kardamon, skořice, nové koření a hřebíček, které v horké...
Koření na pizzu a těstoviny je určeno již podle názvu k dochucení klasických jídel Itálie. Pizze, těstovinám a lasagním dodá toto koření chuť, kterou člověk mimo Itálii často...
Tradiční, ostrý, pikantní. Se směsí koření dona Rodrigueze je úspěch při přípravě Chilli con nebo sin Carne zaručen. Toto mexické koření dodává pálivou chuť a přináší...
Dokonalá souhra bylinek do pomazánek bude tou správnou volbou pro krajíc čerstvě upečeného chleba. Smíchejte 1–2 lžičky koření se 125 g tvarohu nebo čerstvého sýru. Pokud...
Detailní popis produktu
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.Použití: Slouží k dochucování pokrmů a pomazánek.
Tipy na použití: - karbanátky přidejte 2 lžíce (nebo více, podle chuti) ke svému oblíbenému receptu - drožďová pomazánka smíchejte droždí s umixovaným uzeným tofu a trochou olivového oleje, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a sušené nebo čerstvé bylinky - vajíčková pomazánka orestujte nakrájenou cibuli na 2 lžících olivového oleje, přidejte 3–4 vajíčka a promíchejte, dochuťte 2 lžícemi lahůdkového droždí, solí, pepřem a bylinkami
- bazalkové pesto
- smetanové omáčky
- rizota
- saláty
- dušená zelenina
- luštěninová jídla
- na chleba namazaný máslem nebo tvarohem
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1345 kJ / 320 kcal;
tuky: 4,8 g;
nasycené mastné kyseliny: 1,6 g;
sacharidy: 9 g;
cukry: 9 g;
vláknina: 23 g;
bílkoviny: 47 g;
sůl: 0,5 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dochucovadla |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Balení: | 150 g |
Země původu: | Francie |
Značka: | Provita |
Guarová guma patří k rozpustným vlákninám a využívá se jako zahušťovadlo a stabilizátor.Pojítko pro použití při pečení pro bezlepkovou dietu. Získává se ze semen rostliny...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli o...
Lahůdkové droždí je výborným pomocníkem při dochucování rozličných pokrmů. Obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní. Ideální je na topinky,...
Zeleninový bujón je vynikajícím doplňkem do polévek, omáček a dalších pokrmů, vhodný nejen pro vegany a vegetariány. Dodá jídlu bohatou chuť a vůni. Obsahuje pouze kvalitní bio...
V kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem při stolování. Každému kdo má rád zajímavou a pikantní chuť. Můžeme ji přimíchat do rýže, těstovin, kuskusu, pohanky....
Chilli papričky Rawit nakládané v olivovém oleji a bylinách jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. Uplatníme je jak ve studené tak teplé...
Bazalkový bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Dodává výraznější chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní...
Rukolové pesto s pistáciemi a slunečnicí – dochucovací pasta k přímé konzumaci. Typická štiplavá hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly se v pestu rozplyne...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso...
Chilli jalapeno obsahují jen velmi málo kalorií, ale jsou plné důležitých vitamínů, minerálů, vlákniny a antioxidantů, zrychlují metabolismusa mají protizánětlivé...
Lahůdkové droždí je zajímavějším doplňkem v kuchyni více než se zdá. Je bohaté na kvalitní bílkoviny, vitamíny skupiny B a minerály, především chrom. Ten je zde nejvíce...
Miso je fermentovaná pasta ze sójových bobů a mělo by se přidávat v malých dávkách až na konci vaření. Všechny výrobky jsou vyráběny tradičním způsobem z kvalitních surovin....
Kuřecí bujón je koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa. Ideální na jednoduché a rychlé dochucení pokrmů. Dodává výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým...
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Provita je značka zaměřená na výrobu zdravých potravin a doplňků stravy. Pochází z České republiky a nabízí produkty, které se zaměřují na podporu zdraví a wellness. Produkty jsou vyráběny s důrazem na vysokou kvalitu surovin a absence nežádoucích přísad. Značka má dlouholeté zkušenosti v oblasti výroby zdravých potravin a doplňků, což přispívá k jejich důvěryhodnosti a efektivitě.