Vaření a pečení (hlavní kat.)
Kuchyně je místo, kde se děje magie. Ať už vaříte podle receptu, nebo tvoříte podle nálady, stačí pár surovin, dobrá nálada a lžička zvědavosti. Vaření a pečení nejsou jen o výsledku – jsou o procesech, vůních, malých nehodách i velkých triumfech. V této kategorii najdete vše, co patří do šuplíků, spíží a misek každého, kdo si rád hraje s chutěmi. Od základních surovin až po ty, které dodají jídlu šmrnc a osobitost.
-
Cereálie
-
Cukry a zdravá sladidla
-
Ghí, přepuštěné máslo
-
Kakao, karob a kakaové máslo
-
Koření a dochucovadla
-
Luštěniny
-
Mouky a pečení
-
Oleje a octy
-
Omáčky a kečupy
-
Obiloviny
-
Rýže
-
Těstoviny
Nejprodávanější

Kokosový olej bez vůně je rostlinný tuk získaný z dužiny kokosového ořechu, který je šetrně rafinovaný tak, aby si zachoval svou výživovou stabilitu, ale zároveň neměl typické...

BIO žitný kvásek je sušený, fermentovaný základ z celozrnné žitné mouky, který se snadno aktivuje vodou a moukou. Má typicky kyselkavou vůni, tmavší barvu a je ideální pro...

Růžová himálajská sůl v hrubé podobě je přírodní nerafinovaná sůl, která vznikla před miliony let odpařením pravěkého moře a je těžena ručně z hlubokých ložisek v oblasti Khewra...

Bílá himálajská sůl v hrubé krystalické podobě pochází z pradávných ložisek soli v oblasti podhůří Himálaje, kde vznikala miliony let usazováním mořské vody. Má přirozeně čisté...

Kala namak, známá také jako černá sůl, je tradiční sůl pocházející z oblasti Himálaje, která se vyznačuje specifickým aroma a chutí připomínající vařená vejce. Má sypkou...