Vaření a pečení
100 % bio řepkový olej. Dlouho přehlížený kvůli nevýhodám dříve pěstované řepky. Tato plodina přitom poskytuje olej, který se vyznačuje zajímavými výživovými vlastnostmi.Řepkový...
Kokosový olej je výbornou ingrediencí do zdravé studené i teplé kuchyně. Má lahodnou chuť a je perfektní náhradou veškerých tuků na pečení, vaření nebo smažení. Neobsahuje žádný...
RUČNÍ VÝROBA, BEZ KONZERVATŮ, BEZ PALMOVÉHO OLEJE, BEZ PŘIDANÉHO CUKRU, NATURAL. Je odolnější vůči oxidaci a stabilní i při vysokých teplotách. Náš BIO kokosový olej...
Makový, za studena lisovaný, olej určený pro přípravu pokrmů nebo samostatně. Složení: nerafinovaný, sedimentovaný a jednou filtrovaný makový olej vhodný pro přípravu a...
Ostropestřecový, za studena lisovaný, olej. Pro obsah silimarinu je ostropestřecový olej obecně doporučován k regenareci jater. Složení: nerafinovaný, sedimentovaný a jednou...
Dýňový, za studena lisovaný, olej z jihomoravských semínek. Je lahodný na saláty a grilované maso. Složení: nerafinovaný, sedimentovaný a jednou filtrovaný dýňový olej vhodný...
Hrachová mouka je velmi dobrým zdrojem vlákniny, sacharidů a antioxidantů. Je vhodná na přípravu hrachové polévky, zahušťování pokrmů a polévek. Lze přidávat do těst na chléb,...
Sortiment jednodruhových koření se rozšiřuje o rajčatové vločky v biokvalitě. Oceníte je především v italské kuchyni: vmíchejte tento sušený poklad do pesta, oleje nebo...
Jednozrnka je starý nešlechtěný druh pšenice. Jednozrnkové vločky jsou vhodné pro přípravu polévek, kaší, müsli či karbanátků. Složení: jednozrnkové vločky bio
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka...
Čekankový Originál 4slim je novinkou na trhu sladidel. Jedná se o Low Carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně...
Ovesné vločky se považují za nejznámnější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho zdravých pochoutek. Mají světlehnědou barvu a...
Miso je fermentovaná pasta ze sójových bobů a mělo by se přidávat v malých dávkách až na konci vaření. Všechny výrobky jsou vyráběny tradičním způsobem z kvalitních surovin....