MámeVÝPRODEJ! Vyber si produkt, u kterého končí nebo skončila expirace a kup ho za cenu, o které se Ti může pouze zdát!

Vanilka Bourbon, mletá, BIO

Tip Vegan Bio
139 Kč 599 Kč 1 149 Kč 10 999 Kč od 139 Kč
Již brzy skladem Již brzy skladem Skladem (> 5 ks) Již brzy skladem Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Vanilka odrůdy Bourbon v BIO kvalitě a navíc přímo z Madagaskaru se řadí mezi nejluxusnější koření. Využijete ji do krémů, pudingů a na pečení čajového pečiva.

  • Vanilka se získává z fermentovaných tobolek některých druhů orchidejí rodu vanilkovník. Za příjemnou hřejivou vůni a nasládlou chuť vděčíme obsahové aromatické látce vanilinu, která má mimo jiné také afrodiziakální účinky.

  • Složení: 100% vanilka Bourbon mletá  BIO

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (12°- 19°C, max, 65% vlhkost vzduchu)


Použití: Vanilkový prášek využijete jak v teplé, tak i studené kuchyni a při pečení. Kde rozhodně chybět nesmí je například ve vanilkových rohlíčcích, domácí zmrzlině nebo ve vlastním poctivém vanilkovém cukru.

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1279 / 306

TUKY [g]:                                                                 10,1

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] :   0,62

SACHARIDY [g]:                                                      26,4

      z toho CUKRY [g]:                                             15,6

VLÁKNINA [g]:                                                         44,9

BÍLKOVINY [g]:                                                         5,7

SŮL [mg]:                                                                 0,040

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Přísady na pečení
Země původu: Madagaskar
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: