Od 14.8. do 23.8. bude zákaznická podpora aktivní pouze na live chatu. Telefonická podpora bude nedostupná. Děkujeme za pochopení.

Vanilkový cukr 3 %, BIO

Novinka Tip Vegan Bio
84 Kč 139 Kč 249 Kč od 84 Kč
Skladem (9 ks) Skladem (5 ks) Skladem (3 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Vanilka má relaxační účinky, a proto bude mít vanilkový cukr podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v ráji!

Vanilkový cukr se vyrábí naprosto jednoduše – smíchá se čistý cukr a do něj se přidá mletá vanilka. To je rozdíl mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem: vanilinový cukr se vyrábí jakožto náhražka toho vanilkového. Je sice levnější, ale nemá tak úžasnou chuť, navíc se v dnešní době vyrábí z odpadu při výrobě celulózy.

Vanilka je ovšem nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť i vůni. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje? Vanilka má relaxační účinky a proto se často používá při aromaterapiích. Vanilkový cukr bude mít podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v ráji!

Složení: 97 % cukr BIO, 3 % vanilka BIO

Detailní informace

Detailní popis produktu

Upozornění: Ve vanilkovém cukru se mohou vyskytnout malé kousky vanilky.

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal]1657,30/396,21
TUKY [g]0,30
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]0,02
SACHARIDY [g]97,60
z toho CUKRY [g]94,95
VLÁKNINA [g]1,35
BÍLKOVINY [g]0,17
SŮL [g]0,01
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry a sladidla
Země původu: Madagaskar
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení