Mandlová mouka, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
Minimální trvanlivost: min 6 měsíců od datumu výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (12 - 14°C, 65 - 80% vlhkost vzduchu)
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny, a hlavně zdravé tuky, které by měly tvořit 2/3 celkového příjmu tuků. Navíc jsou zdrojem spousty vitaminů a minerálních látek, hlavně hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Díky svým nutričním vlastnostem se skvěle hodí i pro low carb dietu.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 2491 / 596
TUKY [g]: 50
SACHARIDY [g]: 9
VLÁKNINA [g]: 10
BÍLKOVINY [g]: 21
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Značka: | Les fruits du paradis |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.