Teffová mouka, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výrobyCZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování:
- slané i sladké pečení
- příprava pudinku
- na zahušťování
- příprava tradičního etiopského chleba injera
V jakémkoliv receptu je možné nahradit až 30 % běžné mouky moukou z teffu.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1461/345 |
TUKY [g] | 2,5 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,6 |
SACHARIDY [g] | 66,7 |
z toho CUKRY [g] | 2,1 |
VLÁKNINA [g] | 6,3 |
BÍLKOVINY [g] | 10,9 |
SŮL [g] | 0,03 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Země původu: | Nizozemsko |
Značka: | Les fruits du paradis |
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
MF
Martina Fryjová
jsem spokojená
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.