Agar, zahušťovadlo z mořské řasy, želé
Související produkty
Banánová mouka ze žlutých banánů? Ano, čtete správně! Tento druh mouky je vyroben ze zralých banánů, které jsou usušeny a následně rozemlety. Nejlepší na ní však je, že se jedná...
Hledáte mouku, která má neutrální chuť a v jejím užití se meze nekladou? Tak manioková mouka nebo přezdívaná Cassava mouka je právě pro Vás! Známá je především tím, že je jako...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Soja má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitin, vápník, hořčík a je zdrojem...
Přirozeně bezlepková jáhlová mouka. Jáhly obsahují poměrně vysoký obsah bílkovin, jsou celozrnné a navíc je to skvělý zdroj vitaminů a minerálů.Použití: Používá...
Čiroková mouka má docela neutrální chuť, lehce nasládlou a mírně oříškovou, ne ale tak silně jako například mouka pohanková. Nebojte se s čirokovou moukou experimentovat. Můžete...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka...
Objevte tradiční žitnou BIO mouku, která v sobě ukrývá více, než jen základ pro pečení. Díky šetrnému mletí, při kterém je zachována část obalu zrna a klíčku, tato mouka...
Černušková mouka je vytvořena z mletých ze semen černušky seté (Nigella sativa), známé také jako černý kmín. Tato semena mají silnou, výraznou chuť a jsou známá svými...
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková a s lehkou vůní kokosu dodá pokrmu nevšední vůni a chuť. Nutriční hodnoty kokosové mouky jsou velice zajímavé, najdete zde vlákninu,...
Ostropestřec je velmi silný antioxidant podporující lidskou imunitu.Čistí játra, regeneruje jaterní parenchym (buněčné pletivo), podporuje tvorbu a distribuci žluči, a...
Ovesná mouka zbavená lepku. Obsahuje fosfor, železo a vitamin B1. Najdeme v ní dvakrát více tzv. zdravého tuku než v pšenici a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,...
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů,...
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. V kuchyni má široké použití. Je vhodná na pečení...
Lněná mouka je přirozeně bezlepková s lehkou oříškovou chutí, která vynikne v každém pečivu ale i ve studených pokrmech. Vyrábí se za studena lisováním lněných semínek, které...
Konopná mouka z konopných semínek je velmi zajímavá z nutričního hlediska, má vysoký podíl vlákniny a skupin vitamínu B. Její skvělou vlastností je, že v sobě ukrývá...
Mandlová mouka je přirozeně bezlepková, nízkosacharidová ale také ji oceníte při redukci váhy a má pozitivní vliv při nemoci diabetes. Vzhledem k tomu, že jsou...
Detailní popis produktu
Jestliže chcete hustotu želé vyzkoušet, vezměte malou lžičku z horké hmoty a dejte na studený povrch ke ztuhnutí. To potřebuje jednu až dvě minuty. Můžete pak přidat buď více agaru nebo tekutiny dle potřeby.Nutriční hodnoty:
energetická hodnota: 25,2 kJ / 6 kcal
tuky: 0 g
sacharidy: 76,2 g
bílkoviny: 1,6 g.
Vyzkoušejte BIO kypřící prášek do pečiva od českého výrobce s dlouholetou tradicí. Neobsahuje lepek ani fosfáty a je vyroben ze surovin té nejvyšší kvality. Díky tomuto prášku...
Kukuřičný škrob v BIO kvalitě pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Využijeme ho nejen při vaření, ale i do moučníků a cukroví,...
Kuzu je dřevnatá liána. Má svůj původ v Japonských horách. Kuzu se dělá z kořene.Je lehce stravitelný, střeva ho lehce vstřebají. Je vhodný při nachlazení, střevních...
Pšeničná bílkovina často označována jako pšeničný lepek je přírodní bílkovina, jež se získává z pšeničné mouky. Při procesu výroby se z mouky odstraní většina škrobu a...
Žitný kvásek je nepostradatelnou surovinou při pečení domácího žitného chleba, kterému dodá jedinečnou chuť, vůni a strukturu. Neváhejte si upéct skvělý chléb z pohodlí domova,...
Vanilka, kouzelná tropická orchidej, která každé sladké těsto dovede k dokonalosti. Patří neodmyslitelně k Českým Vánocům, které se neodvratně blíží. Možná právě proto působí...
Hraška Vanilka je unikátní český výrobek z ryze přírodních surovin. Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Tato lahodná hrachová směs zvyšuje...
Máte rádi husté omáčky a polévky, ale už vás nebaví zahuštování klasickou jíškou nebo hledáte bezlepkovou náhradu? Zkuste Hrašku, které se skvěle hodí nejen na zahušťování, ale...
Bramborové vločky jsou velmi šikovným pomocníkem při přípravě bramborové kaše, knedlíků, halušek, kroket, placek, k zahušťování pokrmů nebo obalování. Vločky nasypte do vroucí...
Tapiokový škrob je přírodní extrakt z kořene manioku. Je přirozeně bezlepkový, jemné struktury a neutrální chuti, což z něj dělá skvělou přísadu k mnoha využitím. Je proto...
Kypřící prášek z vinného kamene vzniká přirozeně v sudu, když je víno vystaveno při nižší teplotě. Při použití prášku při pečení vzniká k reakci vinného kamene s jedlou...
Přírodní vanilkový extrakt je získáván extrakcí a bez námahy s ním vyčarujete dezerty s hřejivým aromatem vanilkových lusků. Ať už vsadíte na poctivou vanilkovou zmrzlinu,...
Sypká směs na přípravu perníků bez fosfátů a v BIO kvalitě. Ještě lepší chuť Vašich perníků. Vyvážená kombinace šetrných kypřidel s BIO...
Agar se získává z mořské řasy Tengusa a je tak bohatý na živiny, jako ostatní známé řasy. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa i jódu. Agar je ve...
Nezdravému zahušťování odzvonilo, citrusový pektin je přírodní zahušťovadlo, které je skvělým pomocníkem při výrobě nejen marmelád. Má úžasné želírující vlastnosti a uchovává...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Provita je značka zaměřená na výrobu zdravých potravin a doplňků stravy. Pochází z České republiky a nabízí produkty, které se zaměřují na podporu zdraví a wellness. Produkty jsou vyráběny s důrazem na vysokou kvalitu surovin a absence nežádoucích přísad. Značka má dlouholeté zkušenosti v oblasti výroby zdravých potravin a doplňků, což přispívá k jejich důvěryhodnosti a efektivitě.