Vaření a pečení (hlavní kat.)
Objevte svět zdravého vaření a pečení s naší širokou nabídkou kvalitních surovin nejen v bio kvalitě. V této kategorii najdete vše, co potřebujete k přípravě lahodných a výživných pokrmů, které potěší vaše chuťové buňky a podpoří vaše zdraví. Od bio mouky přes přírodní sladidla až po luštěniny, koření a zdravé tuky. Naše suroviny jsou pečlivě vybrány tak, aby splňovaly tu nejvyšší kvalitu.
- Cereálie
- Cukry a zdravá sladidla
- Ghí, přepuštěné máslo
- Kakao, karob a kakaové máslo
- Koření a dochucovadla
- Luštěniny
- Mouky a pečení
- Oleje a octy
- Omáčky a kečupy
- Obiloviny
- Rýže
- Těstoviny
Nejprodávanější
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto dokonale...
Jedná se o luštěninu, která dosud není v naší kuchyni zdaleka využívána tak, jak si zasluhuje. Z botanického hlediska patří mezi dužinaté lusky, které jsou dlouhé asi 15 – 25 cm...
Lahůdkové droždí je výborným pomocníkem při dochucování rozličných pokrmů. Obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Existuje spousta druhů fazolí lišících se tvarem, barvou a chutí. Fazole pinto jsou středně velké strakaté fazole pikantní chuti a moučné konzistence. Fazole je možné přidat do...
Skvělá snídaně nebo svačinka která zasytí a dodá energii. Granola je stále více oblíbený způsob jak si dát kvalitní celozrnné obiloviny. Složení: ovesné vločky*, cukr, řepkový...
Erythritol je varianta náhradního sladidla. Je sladký jako cukr, neobsahuje však téměř žádné kalorie. Má nízký glykemický index a nemá vliv na hladinu inzulinu,...
Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami. Ovesná mouka se vyznačuje vysokým obsahem...
Skvělá snídaně nebo svačinka která zasytí a dodá energii. Granola je stále více oblíbený způsob jak si dát kvalitní celozrnné obiloviny. Složení: ovesné vločky*, cukr, řepkový...
Použití: Sladivost ovocného cukru je o 30 % větší než u řepného cukru. K přímé spotřebě. Složení: krystalická fruktóza.
Lahůdkové droždí se vyrábí na substrátu bohatém na cukry – může to být třeba melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae se nechají několik dnů pomnožit. Potom se směs...