Vaření a pečení (hlavní kat.)
Objevte svět zdravého vaření a pečení s naší širokou nabídkou kvalitních surovin nejen v bio kvalitě. V této kategorii najdete vše, co potřebujete k přípravě lahodných a výživných pokrmů, které potěší vaše chuťové buňky a podpoří vaše zdraví. Od bio mouky přes přírodní sladidla až po luštěniny, koření a zdravé tuky. Naše suroviny jsou pečlivě vybrány tak, aby splňovaly tu nejvyšší kvalitu.
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto dokonale...
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Jedná se o luštěninu, která dosud není v naší kuchyni zdaleka využívána tak, jak si zasluhuje. Z botanického hlediska patří mezi dužinaté lusky, které jsou dlouhé asi 15 – 25 cm...
Použití: Sladivost ovocného cukru je o 30 % větší než u řepného cukru. K přímé spotřebě. Složení: krystalická fruktóza.
Erythritol je varianta náhradního sladidla. Je sladký jako cukr, neobsahuje však téměř žádné kalorie. Má nízký glykemický index a nemá vliv na hladinu inzulinu,...
Lahůdkové droždí je výborným pomocníkem při dochucování rozličných pokrmů. Obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Skvělá snídaně nebo svačinka která zasytí a dodá energii. Granola je stále více oblíbený způsob jak si dát kvalitní celozrnné obiloviny. Složení: ovesné vločky*, cukr, řepkový...
Bramborové vločky jsou velmi šikovným pomocníkem při přípravě bramborové kaše, knedlíků, halušek, kroket, placek, k zahušťování pokrmů nebo obalování. Vločky nasypte do vroucí...
Existuje spousta druhů fazolí lišících se tvarem, barvou a chutí. Fazole pinto jsou středně velké strakaté fazole pikantní chuti a moučné konzistence. Fazole je možné přidat do...
Lahůdkové droždí se vyrábí na substrátu bohatém na cukry – může to být třeba melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae se nechají několik dnů pomnožit. Potom se směs...
Skvělá snídaně nebo svačinka která zasytí a dodá energii. Granola je stále více oblíbený způsob jak si dát kvalitní celozrnné obiloviny. Složení: ovesné vločky*, cukr, řepkový...