Mouky
Celozrnné mouky a některé speciální mouky, jako je například pohanková anebo kokosová, obsahují vysoký podíl vlákniny, která podporuje zdravé trávení a udržuje stabilní hladinu cukru v krvi. Mandlová a pohanková mouka jsou skvělými zdroji rostlinných bílkovin, které podporují růst a regeneraci svalů. Nabízíme i různé bezlepkové mouky jako jsou například kokosová, mandlová a rýžová mouka, které jsou ideální pro osoby s celiakií anebo citlivostí na lepek.
Nejprodávanější
Objevte kouzlo polohrubé špaldové mouky BIO, která byla ceněna již za dob našich předků. Tento druh mouky vyniká svou jemně oříškovou chutí a vysokým obsahem živin, které...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná...
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna....
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů,...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka...