** Balíkovna za 39 Kč ** Exkluzivní sleva 34 % na 🌰 kešu ořechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰

Pohanková mouka, hladká, BIO

Akce Vegan Bio
109 Kč 719 Kč od 109 Kč –15 % –12 % až –15 %
pohankova-mouka-hladka-bio
109 Kč 719 Kč od 109 Kč –15 % –12 % až –15 % 92 Kč 629 Kč od 92 Kč 184 Kč / 1 kg
Skladem (3 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny. Má výborné pojící vlastnosti, díky kterým se hodí jako příměs do chlebových těst, na palačinky, do moučníků či cukroví. Hodí se i k zahušťování polévek a omáček.

  • Pohanka obsahuje draslík, fosfor, vápník, železo, měď, mangan, zinek. Z vitamínů skupinu B, cholin, rutin a tokoferol (E). Nejvíce je tato obilnina ceněna pro vysoký obsah bioflavonidu, rutinu, obsaženého v semenech i slupkách. Velmi důležitým vitaminem obsaženým v pohance je choli, pohanka dále obsahuje kyselinu linoleovou, lipidy z pohanky obsahují 0,2 procenta fyziologicky aktivních rostlinných sterolů - sitosterol a compesterol. Pohanka je bezlepkovou obilninou.

  • Složení: 100 % pohanková mouka BIO (může však obsahovat zlomové prvky lepku z výroby).

Detailní informace

Doprava
Doprava od 69 Kč
Výdejní místa či na adresu.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle.
Garance kvality surovin
Garance kvality
Vše osobně kontrolujeme včetně analýz.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme 1.100+ bio/nebio produktů.

Detailní popis produktu

Vzniká mechanickým mlynářským zpracováním pohanky, která je nutričně a dieteticky hodnotná, lehce stravitelná, s obsahem vlákniny, vitamínů a minerálů.
Skladování:Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:1428 kJ / 337 kcal
Tuky:2,3 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:0,5 g
Sacharidy:67,3 g
z toho cukry:0,5 g
Bílkoviny:11,7 g
Sůl:0,002 g 
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 6.7.2021
+ Top

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: