EXKLUZIVNÍ SLEVA 40 % na 🌰 kešu ořechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vyprodání zásob.

Špaldová mouka, polohrubá, BIO

Vegan Bio
Značka: PRO-BIO
76 Kč 76 Kč / 1 kg
Skladem (>10 ks)
  • Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.

  • Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.

  • Koupí našeho produktu chráníte naši přírodu i své zdraví.

  • Složení: 100 % špaldová mouka polohrubá BIO

Detailní informace

Dáreček k nákupu nad 500 Kč
Dáreček k nákupu
Ochutnávka a sleva na další nákup.
Garance kvality surovin
Garance kvality
Vše osobně kontrolujeme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme 1.100+ bio/nebio produktů.

Detailní popis produktu

Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše špalda pochází z ekopolí, když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz....

Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Nutričné hodnoty ve 100 g
Energie: 1447 kJ / 341 kcal
Tuky: 1,1 g z toho nasycené nemastné kyseliny: 0,18 g
Sacharidy: 69,7 g z toho cukry: 0,7 g
Vláknina: 4,2 g
Bílkoviny: 11 g
Sůl: 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Hmotnost: 1 kg
Země původu: Česká republika
Značka: PRO-BIO
Balení: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: