Žitný kvásek, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.Návod k použití: 1kg žitné celozrnné mouky, 6-10 lžic přírodního kvásku, semínka a kmín smícháme do tuhého těsta. Dle potřeby přidáme vodu nebo mouku. Necháme kynout celou noc ve stabilní teplotě (kolem 20°C). Po vykynutí pečeme ve vymazané formě prvních 10 min na 220°C, poté při teplotě 170°C dopékáme asi 30 minut. (Těsto vykyne mnohem méně, než těsto kvasnicové). Do trouby během pečení přidejte pekáček s vodou.
Výživové údaje/100g:
energetická hodnota: 1413 kJ / 334 kcal
bílkoviny: 11,2 g
tuky: 1,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
sacharidy: 52 g
z toho cukry: 1 g
vláknina: 0 g
sůl: 0,01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.03 kg |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Natural Jihlava |
Balení: | 30 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář