Natural Jihlava
Natural Jihlava je česká značka, která sídlí v Jihlavě a specializuje se na výrobu a distribuci zdravých potravin. Založena byla s cílem přinést na trh potraviny, které nebyly na konci minulého režimu snadno dostupné. Dnes má ve svém sortimentu více než 10 000 produktů zaměřených na makrobiotickou, racionální a bezlepkovou stravu, což ocení jak lidé s dietními omezeními, tak ti, kteří preferují zdravý životní styl.
Tento kokosový olej je lisovaný za studena a tím si zachovává mnoho výživných látek, především vitamíny A, C a E. Obsahuje také velké množství antioxidantů a neutralizuje kyselé...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Lahodné ovesné sušenky s goji a kokosem bez lepku, mléka a vajec jsou perfektní zdroj energie, ať už jste v pracovním procesu nebo se chystáte na výlet. Složení: Ovesné vločky...
Lehké a lahodné rýžové křupky s jogurtem a malinou, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou extrudovanou mlskou....
Čiroková mouka má docela neutrální chuť, lehce nasládlou a mírně oříškovou, ne ale tak silně jako například mouka pohanková. Nebojte se s čirokovou moukou experimentovat. Můžete...
Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš chléb mít, a také že kvásek...
Skořicové bezlepkové sušenky jsou výborné sušenky s rýžovým sirupem, bez lepku, vajec a mléka. Vychutnejte si je k odpolední kávě nebo čaji.Sušenky navíc neobsahují palmový tuk....
Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Soja má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitin, vápník, hořčík a je zdrojem...
Pokud jste milovníkem marmelád, můžete se radovat. Již dávno odzvonilo nezdravému zahušťování. Vyzkoušejte přírodní, zdravé zahušťování a své marmelády povyšte na další úroveň!...
Vyzkoušejte zdravější variantu těstovin. Rýžová kolínka navíc neobsahují lepek, jsou tedy vhodná i pro celiaky. Tyto dietní těstoviny vám zvýší příjem bílkovin,...
Lahodné máslové sušenky bez lepku, mléka a vajec udělají vám vykouzlí během dne kousek klidu a vzpomínek na dětství.Složení: kukuřičný škrob, jablečné pyré, čiroková mouka,...
Ovesná mouka zbavená lepku. Obsahuje fosfor, železo a vitamin B1. Najdeme v ní dvakrát více tzv. zdravého tuku než v pšenici a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,...
Oves je obilí nejbohatší na živiny. Obsahuje fosfor, železo a vitamin B1. Najdeme v něm dvakrát více tzv. zdravého tuku než v pšenici a více lehce stravitelných proteinů a...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Mořská řasa Wakame má jemně sladkou chuť, jemné aroma a jde o jednu z nejpoužívanějších řas. Obsahuje bílkoviny a minerálů. Mořskou řasou Wakame...
Mořské řasy vyžadují pro svůj růst velmi specifické a čisté prostředí. Díky tomu obsahují jen zdraví prospěšné látky. Jsou vynikajícím zdrojem bílkovin a obsahují jich dokonce...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou extrudovanou mlskou. Vhodné nejen pro děti a...
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Následným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch....
Celozrnné sušenky se špaldovou moukou slazené javorovým sirupem, bez vajec a mléka. Křehké a lahodné sušenky ke kávě nebo odpolednímu čaji. Zpříjemněte si den něčím...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Soja má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitin, vápník, hořčík a je zdrojem...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky ochucené jogurtovou polevou s jahodami, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou...
Rýžová krupička je přirozeně bezlepková, velice výživná a lehce stravitelná. Je vhodná na přípravu rýžové kaše, do těst, moučníků, na zahuštění polévek, omáček i do...
Bramborová vláknina lépe pojí těsto, zjemňuje pečivo, moučníky, je možné přidat i do mletého masa, udržuje šťávy v masné směsi. Bramborová vláknina neobsahuje lepek a je vhodná...
Kombu se řadí mezi nejbohatší na jód, přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány. Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Lze s nimi zkrátit i dobu...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky ochucené jogurtovou polevou s lesním ovocem, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou...
Instantní bezlepková kaštanová kaše je lehce stravitelná a snadná na přípravu. Vhodná nejen na snídani, jak pro děti, tak pro dospělé. Rychlá a snadná příprava....
Jedná se o zdravou alternativu ke klasickým křupkám. Neobsahují lepek a téměř žádnou sůl. Jsou skvělé na celodenní pojídání.Složení: kukuřičná krupice 75 % a jáhlová...
Rýžové těstoviny jsou chutnou, lehce stravitelnou a bezlepkovou alternativou těstovin. Bezvaječné těstoviny bez lepku jsou vhodné pro celiaky. Rychlá a snadná příprava.Proč...
Lahodné pohankovo-skořicové bezlepkové sušenky, zdravější alternativa mlsání, třeba jako dezert ke kávičce nebo čaji. Bez přidaného cukru, vajec a mléka. Složení: rýžový...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky s jogurtem, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou extrudovanou mlskou. Vhodné nejen...
Je to sůl vytěžená v sopečných oblastech Pákistánu, která má vyšší podíl minerálních látek než klasická jídelní sůl, Obsah NaCl cca 92 %. Kala Namak se sice v češtině říká černá...
Lupinová mouka hladká je velmi žádaná. Emulgační vlastnosti mouky částečně nahrazují vaječné žloutky. Lupinová mouka je bezlepková a proto vhodná pro výživu celiaků.Boby lupiny...
Přirozeně bezlepková jáhlová mouka. Jáhly obsahují poměrně vysoký obsah bílkovin, jsou celozrnné a navíc je to skvělý zdroj vitaminů a minerálů.Použití: Používá...
Naše přírodní kukuřičná kaše je skvělá na zdravé snídaně a svačiny pro dospělé i děti. Kukuřice je navíc přirozeně bezlepkovou obilninou, takže si na ní mohou...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky ochucené jogurtovou polevou s jahodami, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou...
Pohanka má svou osobitou chuť a výjimečné nutriční vlastnosti. Je přirozeně bezlepková. Pohankovou kaši lze rychle a lehce připravit. Je vhodná i na zahušťování polévek či...
Naturálka Jahelná bezlepková instantní kaše je vzhledem k její lehké stravitelnosti a snadné přípravě ideální součástí jídelníčku. Hodí se nejen k snídani, jak pro děti, tak pro...
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Následným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch....
Kombinace pomeranče a datlového sirupu - božské spojení! Tyto sušenky rozhodně stojí za ochutnání.Složení: tapiakový škrob, jablečné pyré, čiroková mouka, rýžová mouka,...
Výtečné plátky z kukuřičné, rýžové a pohankové mouky jsou ideální volbou pro svačinu. Díky složení neobsahují lepek, jsou tedy vhodné pro celiaky, ale pochutnají se na nich...
Rýžové těstoviny jsou chutnou, lehce stravitelnou a bezlepkovou alternativou těstovin. Bezvaječné těstoviny bez lepku jsou vhodné pro celiaky. Rychlá a snadná příprava.Proč...
Stejně jako Wakame, Nori a Kombu mají tyto řasy pouze slabé mořské aroma, takže se nemusíte bát, že jejich chuť bude dominovat celému pokrmu.Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Sójová mouka neobsahuje lepek, v receptech na přípravu pečiva je proto třeba používat ji pouze jako doplňující mouku k mouce obsahující...
Krystaliská sůl z Himalájí obsahuje důležité minerály, které lidské tělo potřebuje. tyto prvky byly součástí pramoře a mají i nyní pro lidský organismus centrální význam. Díky...
Lehké a lahodné kukuřičné křupky s jogurtem a mangem, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou extrudovanou mlskou....
Lehké a lahodné kukuřičné křupky s karamelem, jejichž chuť je tak skvělá, že jeden sáček nebude nikdy stačit. Potěšte své chuťové pohárky lehkou extrudovanou mlskou. Vhodné...
Kukuřičná mouka má široké spektrum použití. V mezinárodní kuchyni se z kukuřičné mouky připravují mexické placky, tortilly nebo americký chléb. Je vhodná pro přípravu...
Na výrobu této mouky se používá sušená cizrna. Od běžné mouky ji na první pohled rozeznáte díky nažloutlé barvě. Mouku využijete na pečení, vaření, nebo zahušťování omáček....
Stránka 1 z 1 - 52 položek celkem