Připravujeme pro vás přes 35 nových produktů do Zelené EKO domácnosti. JIŽ BRZY!

Lněná mouka

39 Kč 64 Kč 129 Kč od 39 Kč
Skladem Již brzy skladem Skladem Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Lněná mouka je bezlepková. Semínka jsou zpracována vysokou teplotou při procesu extrudace. Výrobek je umlet na patřičnou hrubost. Lněná mouka je poté lépe stravitelná.

Lněná mouka nebo přímo lněná semínka jsou často vyhledávany právě lidmi, kteří nepřijímají bílkoviny z živočišných produktů, jako jsou např.: vegetariáni, vegani nebo třeba sportovci, kteří mají zvýšenou spotřebu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: 100% lněná mouka

Minimální trvanlivost: min 6 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo.


Jak používat lněnou mouku
Výborně se dá využít jako zahuštění polévek nebo omáček. Lněná mouka vhodná přísada do chleba, těsta nebo jakéhokoliv pečiva. Lněnou mouku můžete přidat rovněž do proteinových nápojů, jogurtů a tvarohu. Mouku doporučujeme při vaření či pečení míchat s jinou.
Charakteristika lněné mouky
  •  Bohatá na rostlinné bílkoviny
  •  Obsahuje minimální podíl sacharidů
  •  Vysoký obsah vlákniny, vitaminů skupiny B a hořčíku



 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1295 / 311

TUKY [g]:                                                                 8

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] :   0,9

SACHARIDY [g]:                                                      4

      z toho CUKRY [g]:                                              4

VLÁKNINA[g]:                                                      34

BÍLKOVINY [g]:                                                         38,0

SŮL [g]:                                                                    0,17

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Země původu: Polsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: