Pro objednávky nad 500 Kč je nyní DOPRAVA ZDARMA. Tato akce platí pro výdejní místa Zásilkovny do 5 Kg a pro Balíkovny do 15 Kg.

Hraška na zahušťování, bezlepková

Tip Vegan
Značka: Ceria
54 Kč 169 Kč od 54 Kč 216 Kč / 1 kg 169 Kč / 1 kg
Skladem (2 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt. Hraška neobsahuje lepek, žádné konzervanty ani barviva. Zahustit s ní můžete polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec.

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.

Složení: Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skladování: Skladujte na suchém místě.
Příprava / určení: Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky.

Využití:

  • zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsí
  • náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, zde využijete Hrašku jako pojivo
  • pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy
  • obalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru

Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 1423 kJ / 337 kcal
Tuky 3,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy 54 g, z toho cukry 1,8 g
Vláknina 9,4 g
Bílkoviny 17 g
Sůl 0,82 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Pečení
Země původu: Česká republika
Značka: Ceria

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: