Hraška na zahušťování, bezlepková
Související produkty
Detailní popis produktu
Skladování: Skladujte na suchém místě.
Příprava / určení: Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky.
Využití:
- zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsí
- náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, zde využijete Hrašku jako pojivo
- pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy
- obalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 1423 kJ / 337 kcal
Tuky 3,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy 54 g, z toho cukry 1,8 g
Vláknina 9,4 g
Bílkoviny 17 g
Sůl 0,82 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečení |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Ceria |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář