Javorový sirup, BIO

Tip Vegan Bio
2 499 Kč 149 Kč od 149 Kč
Skladem (> 5 ks) Skladem (4 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti. Čím světlejší barva, tím jemnější méně intenzivní vůně a chuť.

  • Složení: 100% javorový sirup BIO

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Minimální trvanlivost: 3 roky od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu), po otevření uchovávejte v teplotě do 8°C a spotřebujte do 6 měsíců.

 

Je vhodný ke stolnímu použití a díky jemné chuti i pro malé děti. Hodí se nejlépe k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1126 / 269

TUKY [g]:                                                                 0,1

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] :   0

SACHARIDY [g]:                                                      67,0

      z toho CUKRY [g]:                                              61,5

VLÁKNINA [g]:                                                         0,2

BÍLKOVINY [g]:                                                         0

SŮL [g]:                                                                    0

SODÍK [mg]:                                                             0

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry a sladidla
Země původu: Kanada
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: