Ikonky kategorií budou brzy dostupné, pracujeme na opravě. Děkujeme za pochopení.

Pohanka, loupaná, BIO

Tip Vegan Bio
89 Kč 149 Kč 369 Kč 2 849 Kč od 89 Kč
Již brzy skladem Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Již brzy skladem Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Pohankové kroupy zvolte tehdy, když chcete mít konzistenci oddělených zrnek, například při přípravě přílohy nebo pokud chcete jídlu dodat strukturu. Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano.

  • Tip: Uvařené kroupy dejte zamrazit, můžete pak po troškách přidávat do polévek, do kaší...

  • Složení: 100% pohanka BIO

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce 
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Využití:
  • jako příloha - všude tam, kde byste použili rýži nebo kuskus
  • zapečený pokrm typu kuba - připravuje se s houbami, majoránkou, česnekem
  • zapečená pohanka se zeleninou
  • sladké nákypy - uvařenou pohanku smíchejte s ovocem, přidejte ořechy, oslaďte sirupem, zalijte rostlinnou alternativou smetany a zapečte
  • směsi na výrobu náplní - plněné papriky, zelné listy, rajčata, cukety nebo lilek; uvařenou pohanku smíchejte s osmaženou cibulkou, podušenou zeleninou a nastrouhaným tofu, okořeňte, plňte zeleninu a zapékejte
  • rizota - výborný je v kombinaci s kulatozrnnou rýží
  • do polévek - buď ji v polévce uvařte, nebo přidejte předem uvařenou, dobrá je například do bramboračky, kulajdy, ale i vývarů a rajské
  • do zeleninového salátu - přidáním uvařené pohanky salát obohatíte a můžete ho podávat jako hlavní chod
  • pomazánky
  • dortové korpusy - pohanku povařte v rostlinném nápoji a nechte ztuhnout v dortové formě
  • snídaňová granola 

Doplňkové parametry

Kategorie: Obiloviny
Země původu: Polsko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: