** Balíkovna za 39 Kč ** Exkluzivní sleva 34 % na 🌰 kešu ořechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰

Miso sójové, BIO

Akce Vegan Bio Bez lepku
Značka: Sunfood
249 Kč –12 %
miso-sojove-hatcho-bio-retro
249 Kč –12 % 219 Kč 730 Kč / 1 kg
Skladem (4 ks)
  • Miso je fermentovaná pasta ze sójových bobů a mělo by se přidávat v malých dávkách až na konci vaření.

  • Všechny výrobky jsou vyráběny tradičním způsobem z kvalitních surovin. Odpovídají makrobiotickým a vegetariánským zásadám stravování. Vstupní suroviny jsou vybírány s maximální pečlivostí. Mnohé jsou z kvalitativních důvodu dováženy přímo ze zahraničí. Tím si firma zajišťuje vysokou kvalitu svých výrobků. Naším cílem není jen pestrý sortiment a příznivá cena pro zákazníka, ale i záruka vysoké kvality. Není umění vyrobit výrobek nejlevněji, ale vyrobit chutný výrobek a vysoce kvalitní, z dobrých surovin, a přitom za velmi přijatelnou cenu pro zákazníka.

  • Použití: jako koření do polévek, omáček. NEVAŘÍ SE.

  • Složení: sójové boby, mořská sůl, aspergillusoryzae (koji).

Detailní informace

Doprava
Doprava od 69 Kč
Výdejní místa či na adresu.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle.
Garance kvality surovin
Garance kvality
Vše osobně kontrolujeme včetně analýz.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme 1.100+ bio/nebio produktů.

Detailní popis produktu

Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.

Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1028 kJ / 246 kcal;
tuky: 11,8 g;
nasycené mastné kyseliny: 2,1 g;
sacharidy: 7,3 g;
cukry: 0,8 g;
bílkoviny: 23,4 g;
sůl: 8,9 g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dochucovadla
Hmotnost: 0.3 kg
Země původu: Japonsko
Značka: Sunfood
Balení: 300 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: