Dochucovadla
Každé jídlo má svůj příběhm - a ten často začíná u špetky. Špetky vůně, barvy, chuti, která dokáže obyčejný pokrm proměnit v zážitek. Koření a dochucovadla nejsou jen suroviny - jsou to malé klíče k velkým vzpomínkám, cestám i rodinným receptům. V této kategorii najdete vše, co přináší do kuchyně charakter. Ať už hledáte něco známého, nebo se chcete pustit do nových kombinací, výběr je otevřený. Od tradičních chutí po ty, které vás překvapí na první přivonění.
Nejprodávanější

Tradiční japonská fermentovaná pasta s výraznou chutí a tmavou barvou. Vhodná do polévek, omáček i marinád. 🌱 Hlavní ingredience: sójové boby - procházejí řízenou...

Fermentovaná pasta ze sójových bobů patří mezi základní kameny tradiční japonské kuchyně. Má intenzivní, hlubokou chuť a sytou barvu, které jsou výsledkem dlouhé fermentace...

Tradiční japonské ječné miso má sytou, bohatou chuť a všestranné využití v kuchyni. Je výsledkem přirozené fermentace sójových bobů a ječmene za přítomnosti ušlechtilé plísně...