Sojová omáčka, Tamari San - J, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
Prochází i odlišným výrobním procesem – vzniká při výrobě Misa. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, odráží se to i ve vyšší ceně. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy.
Návod k přípravě: Díky všestrannosti této sójové omáčky záleží jen na vás, do kterých pokrmů omáčku přidáte. Dle chuti používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, na těstoviny nebo k dochucení zeleniny. Můžete použít jako alternativu soli.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota | 280kJ/67kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 4,90g |
z toho cukry | 0,69g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 11,90g |
Sůl | 5,47g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky a kečupy |
---|---|
Země původu: | Japonsko |
Značka: | Natural Jihlava |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář