Mouka z červené čočky BIO
Detailní popis produktu
🌱 Zajímavosti: mouka z červené čočky se tradičně využívá v indické kuchyni, například při přípravě placek nebo hustých omáček. V BIO kvalitě se mele šetrně bez použití chemických látek.
🌱 Více podobných produktů nalezneš v kategorii: Mouky / Vaření a pečení
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro BIO produkt platí naše BIO certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1580 kJ / 378 kCal
Tuky: 1,70 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,00 g
Sacharidy: 57,00 g
- z toho cukry: 0,00 g
Vláknina: 10,00 g
Bílkoviny: 24,00 g
Sůl: 0,02 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Začátky mají kořeny již v 90. letech, kdy se dvojice přátel Ing. Martin Hutař a Ing. Karel Matěj rozhodla podnikat v oboru biopotravin a založili malou firmu s cílem uživit sebe a své první tři zaměstnance. Jak sami říkají, "trochu se jim to vymklo z rukou“. V nabídce PROBIO naleznete základní biopotraviny – od obilovin, mouk, luštěnin, těstovin, mlýnských produktů či olejů až po pochutiny, jako jsou sušenky, rychlé směsi, čokolády, vína či káva. V sortimentu máme přes 400 bezlepkových produktů. Své výrobky dodáváme na trh pod značkou PRO-BIO.
Výrobce: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk