Mouka BIO ječná celozrnná jemně mletá
Související produkty

Agar je čistě rostlinné zahušťovadlo a želírovací prostředek, který se získává z červených mořských řas. V kuchyni se používá podobně jako želatina, ale na rozdíl od ní není...

Jemný prášek bez chuti a vůně, ideální jako zahušťovadlo a pojivo. Vyrábí se z hlíz manioku a v kuchyni má široké a praktické využití. 🌱 Hlavní ingredience: tapiokový...

Tento přírodní vanilkový extrakt v BIO kvalitě přináší intenzivní a autentickou vůni pravé vanilky. Je ideální pro ochucení dezertů, krémů, pečených dobrot nebo teplých nápojů....

BIO kypřicí prášek do perníku je speciálně namíchaný pro kynutí hutnějších těst, typických pro perníky a kořeněné moučníky. Je bez fosfátů a bez lepku, a přesto spolehlivě...

Přírodní kypřicí prášek s vinným kamenem je skvělou alternativou ke klasickému prášku do pečiva. Ocení ho všichni, kdo hledají šetrnější variantu bez fosfátů. Díky kombinaci...

Praktická rostlinná směs určená ke zahušťování polévek, omáček a zeleninových směsí. Je přirozeně bezlepková, snadno se rozpouští a nezanáší pokrmům cizí chuť. Vhodná pro...

Pektin je přírodní práškové zahušťovadlo, které pochází z citrusových plodů. Je ideální pro výrobu domácích marmelád, džemů, želé nebo sirupů bez použití živočišné želatiny či...

BIO žitný kvásek je sušený, fermentovaný základ z celozrnné žitné mouky, který se snadno aktivuje vodou a moukou. Má typicky kyselkavou vůni, tmavší barvu a je ideální pro...

BIO prášek na bázi vinného kamene s čistým složením bez fosfátů. Ideální pro přípravu koláčů, dortů i slaného pečiva. 🌱 Hlavní ingredience: vinný kámen - je přirozený...

Sladká varianta rostlinné směsi určené pro pečení, vaření a zahušťování. Vyznačuje se jemnou chutí po vanilce a přirozenou strukturou díky obsahu hrachu a obilovin. Vhodná do...

Tato hořká čokoláda v podobě malých peciček vyniká plnou chutí a jemnou hořkostí s čokoládovým tělem. Je vyrobena z kvalitní BIO kakaové hmoty, kakaového másla a třtinového...

BIO kukuřičný škrob je jemný, sypký prášek získaný z ekologicky pěstované kukuřice. Má neutrální chuť, hladkou texturu a široké využití v kuchyni – k zahuštění omáček, polévek,...

Pšeničný lepek, známý také jako vitální pšeničná bílkovina, je funkční bílkovina z pšenice, která se používá zejména k zahuštění, zlepšení struktury těsta nebo výrobě...

Intenzivně voňavý prášek z pravých lusků odrůdy Bourbon. Plná, hřejivá chuť a charakteristické aroma bez příměsí a bez cukru – pouze čistá vanilka. 🌱 Hlavní...

Univerzální pomocník v kuchyni i domácnosti – jedlá soda známá také jako hydrogenuhličitan sodný je bílý jemný prášek bez zápachu, který lze použít při pečení, výrobě domácích...

Instantní bramborové vločky usnadní přípravu bramborové kaše, knedlíků i těst. Stačí je zalít horkou vodou a použít jako základní surovinu do jídel. Skvělé řešení pro rychlé...
Detailní popis produktu
🌱 Zajímavosti: ječmen je jednou z nejstarších kulturních plodin lidstva – pěstoval se už před více než 10 000 lety v oblasti tzv. úrodného půlměsíce. Byl nedílnou součástí jídelníčku starověkých civilizací – od Mezopotámie po starověké Řecko. Ve střední Evropě se ječmen těšil oblibě nejen jako obilovina, ale i jako symbol úrody a pohostinnosti. Dnes zažívá svůj velký návrat díky své autentičnosti a bohaté chuti, kterou přináší do každého pokrmu. Ať už se pustíte do pečení domácího kváskového chleba, přípravy slaných placek, sušenek, lívanců, nebo ji použijete jako součást směsí na zahušťování či přípravu knedlíků, vždy dodá vašim pokrmům nezaměnitelný rustikální nádech a voňavou strukturu.
🌱 Více podobných produktů nalezneš v kategorii: Mouky a pečení / Mouky
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro BIO produkt platí naše BIO certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 349 kCal / 1461 kJ
Tuky: 2,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,32 g
Sacharidy: 69,4 g
- z toho cukry: 1,2 g
Vláknina: 8,2 g
Bílkoviny: 8,8 g
Sůl: 0 g

Tato mouka se vyrábí z odtučněných sójových bobů a má sypkou, jemnou strukturu a lehce oříškovou chuť. Je sytější než běžné obilné mouky a výborně se hodí do slaných i sladkých...

Objevte jemně mletou kokosovou mouku v BIO kvalitě, která vnese do vaší kuchyně kousek tropického ráje. Tato jednosložková mouka je vyrobena výhradně z čerstvého dužnatého...

Pohanková mouka je univerzální přísada do bezlepkového pečení, vaření i zahušťování. Má jemnou strukturu a výraznější, lehce oříškovou chuť, která obohatí jak sladké, tak slané...

V každém bochníku domácího chleba se skrývá příběh – a žitná mouka chlebová BIO je jeho silným, poctivým základem. 🌱 Hlavní ingredience: žitná mouka...

Celozrnná pohanková mouka má výraznou zemitou chuť a tmavší barvu díky tomu, že je vyrobena z neloupané pohanky. Obsahuje přirozeně více vlákniny, minerálních látek i typické...

Banánová mouka (prášek) ze zralých banánů přináší jemně ovocnou chuť a přirozenou sladkost, díky které se skvěle hodí do dezertů i snídaňových receptů. Je vyrobena pouze z...

Tato mouka kombinuje tradiční chuť s moderní funkčností. Je lehce stravitelná, má výborné pekařské vlastnosti a těstu dodává jedinečnou strukturu. Má jemnější sladké tóny a...

Lehká a sypká struktura s jemně nasládlým oříškovým aroma. Skvělá volba do pečení, dezertů i jako bezlepková alternativa klasické mouky. 🌱 Hlavní ingredience: mandle...

Čiroková hladká mouka v bio kvalitě je přirozeně bezlepková a má jemnou strukturu s neutrální chutí. Výborně se hodí k pečení slaného i sladkého pečiva, na zahušťování omáček či...

Kokosová mouka v BIO kvalitě je jemně mletý prášek získaný z dužiny kokosových ořechů. Má sněhobílou barvu, lehce sladkou chuť a výrazné kokosové aroma. Díky své sypké...

Kaštanová mouka v BIO kvalitě je jemně mletá z jedlých kaštanů a vyniká přirozenou sladkostí s lehce oříškovým tónem. Má sytě béžovou barvu a příjemnou vůni, která obohatí...

Klasika české kuchyně v čisté BIO podobě. Pokud by česká kuchyně měla mít svou nejuniverzálnější hrdinku, byla by to právě polohrubá mouka. A v tomto případě přichází ve...

Cizrnová mouka BIO se vyrábí jemným mletím sušené cizrny (Cicer arietinum), která pochází z ekologického zemědělství – tedy bez chemických hnojiv a pesticidů. Má široké...

Čistá síla luštěnin v jemně mletém kabátě. V jednoduchosti se skrývá největší krása – a v tomto případě i skvělá chuť a kreativní potenciál pro vaši kuchyni. BIO mouka ze...

Polohrubá kukuřičná mouka se vyrábí z mletých zrn kukuřice a má sytě žlutou barvu, přirozeně nasládlou chuť a hrubší, lehce zrnitou strukturu. Je přirozeně bezlepková a v...

Když chcete vařit nebo péct srdcem, potřebujete základ, na který se můžete spolehnout. Jemně mletá celozrnná mouka pšeničná BIO je přesně tím typem suroviny, která propojuje...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Začátky mají kořeny již v 90. letech, kdy se dvojice přátel Ing. Martin Hutař a Ing. Karel Matěj rozhodla podnikat v oboru biopotravin a založili malou firmu s cílem uživit sebe a své první tři zaměstnance. Jak sami říkají, "trochu se jim to vymklo z rukou“. V nabídce PROBIO naleznete základní biopotraviny – od obilovin, mouk, luštěnin, těstovin, mlýnských produktů či olejů až po pochutiny, jako jsou sušenky, rychlé směsi, čokolády, vína či káva. V sortimentu máme přes 400 bezlepkových produktů. Své výrobky dodáváme na trh pod značkou PRO-BIO.
Výrobce: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk