Tvarohová roláda

 

Co budeme potřebovat?

Těsto:
50g rýžová mouka*
• 3 vejce( bílky vyšlehat) 
20g karobu, bio*
20g javorový sirup, bio*
kypřící prášek, bio*

Krém:
• 250g polotučný tvaroh
• 100g ricotta
20g proteinu dle výběru*

Ozdoba:
lyofilizované maliny*
kešu krém, jemný*

* = proklik produktu

550x450_tvarohova rolada

final_230x230

Jak budeme postupovat?

● Všechny suroviny na těsto smícháme, bílky vmícháváme postupně.

● Těsto rozetřeme na plech a pečeme na 160 stupňů cca 10 minut. Mezitím si připravíme krém, smícháním všech ingrediencí.

● Když máme korpus upečený, vyndáme ho z trouby, zrolujeme a necháme vychladnout.

● Po vychladnutí rozrolujeme, potřeme krémem a zarolujeme zpátky. Roládu stačí už jen nakrájet, ozdobit a můžeme podávat.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení