* POZOR * Bavlněná taška, jako dáreček k nákupu, je do 2.12. bohužel dočasně nedostupná. Omlouváme se za výpadek tohoto zboží.

Tvarohová roláda

 

Co budeme potřebovat?

Těsto:
50g rýžová mouka*
• 3 vejce( bílky vyšlehat) 
20g karobu, bio*
20g javorový sirup, bio*
kypřící prášek, bio*

Krém:
• 250g polotučný tvaroh
• 100g ricotta
20g proteinu dle výběru*

Ozdoba:
lyofilizované maliny*
kešu krém, jemný*

* = proklik produktu

550x450_tvarohova rolada

final_230x230

Jak budeme postupovat?

● Všechny suroviny na těsto smícháme, bílky vmícháváme postupně.

● Těsto rozetřeme na plech a pečeme na 160 stupňů cca 10 minut. Mezitím si připravíme krém, smícháním všech ingrediencí.

● Když máme korpus upečený, vyndáme ho z trouby, zrolujeme a necháme vychladnout.

● Po vychladnutí rozrolujeme, potřeme krémem a zarolujeme zpátky. Roládu stačí už jen nakrájet, ozdobit a můžeme podávat.