Tvarohová roláda
Co budeme potřebovat?
Těsto:
• 50g rýžová mouka*
• 3 vejce( bílky vyšlehat)
• 20g karobu, bio*
• 20g javorový sirup, bio*
• kypřící prášek, bio*
Krém:
• 250g polotučný tvaroh
• 100g ricotta
• 20g proteinu dle výběru*
Ozdoba:
• lyofilizované maliny*
• kešu krém, jemný*
* = proklik produktu
Jak budeme postupovat?
● Všechny suroviny na těsto smícháme, bílky vmícháváme postupně.
● Těsto rozetřeme na plech a pečeme na 160 stupňů cca 10 minut. Mezitím si připravíme krém, smícháním všech ingrediencí.
● Když máme korpus upečený, vyndáme ho z trouby, zrolujeme a necháme vychladnout.
● Po vychladnutí rozrolujeme, potřeme krémem a zarolujeme zpátky. Roládu stačí už jen nakrájet, ozdobit a můžeme podávat.