Skořicový cukr BIO, 13%
Související produkty
Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš chléb mít, a také že kvásek...
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto dokonale...
Vanilka, kouzelná tropická orchidej, která každé sladké těsto dovede k dokonalosti. Patří neodmyslitelně k Českým Vánocům, které se neodvratně blíží. Možná právě proto působí...
Kuzu je dřevnatá liána. Má svůj původ v Japonských horách. Kuzu se dělá z kořene.Je lehce stravitelný, střeva ho lehce vstřebají. Je vhodný při nachlazení, střevních...
Kypřící prášek do pečiva bez obsahu lepku. Při jeho výrobě byly použity suroviny nejvyšších kvalit. Od českého výrobce s dlouholetou tradicí. Kypřící prášek přidáváme do...
Kypřící prášek z vinného kamene vzniká přirozeně v sudu, když je víno vystaveno při nižší teplotě. Při použití prášku při pečení vzniká k reakci vinného kamene s jedlou...
Tapiokový škrob je přírodní extrakt z kořene manioku. Je přirozeně bezlepkový, jemné struktury a neutrální chuti, což z něj dělá skvělou přísadu k mnoha využitím. Je proto...
Agar se získává z mořské řasy Tengusa a je tak bohatý na živiny, jako ostatní známé řasy. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa i jódu.Agar je ve...
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se...
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Čokoláda, královna mezi cukrovinkami. Hořká čokoláda je ale nejzdravější variantou, protože obsahuje nejvíce množství kakaa. Napomáhá tvořit endorfiny, které zlepšují naši...
Detailní popis produktu
🌱 Používání:
Všestranného pomocníka skořicový cukr můžete využít následovně:
pečení - skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky, podívejte se, jaké další skvělé pomocníky do domácnosti máme v nabídce pečení. Krémy - i studené dezerty můžete provonět skořicí, kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem.
Zmrzlina - zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cukrem, vznikne vám "chlazený jablečný závin" , nápoje - skořicový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do kávy vůni nadcházejících svátků. Jako další skvělý doplněk v domácnosti máme Skořice cejlonská BIO
💚 Zdravotní benefity:
- skořice napomáhá zlepšovat koncentraci
- napomáhá regulovat hladinu cukru v krvi
- má protizánětlivé účinky
🌱 Doporučené užívání / dávkování:
Doporučená denní dávka není jasně stanovená.
Pokud si nejste jistí, zda je pro Vás produkt vhodný, prosím obraťte se na svého ošetřujícího lékaře.
🌱 Zajímavosti a historie:
4. října má ve Švédsku svátek nejoblíbenější sladké pečivo, skořicový šnek (šv. kanelbulle). Den skořicových šneků (Kanelbullens dag), se slaví od roku 1999.
Jejich obliba ve Švédsku sahá do 20. let 20. století, kdy o (kanelbulle) nacházíme první zmínku a kdy patřil na stůl spíše majetnejších vrstev obyvatelstva. Po druhé světové válce se díky zlepšující se ekonomické situaci jejich konzumace rozširuje, čemu napomáhá i masivní pití kávy, které je tradičně spojováno s pojídáním sladkého pečiva.
Ve Švédsku provází často akce určené dětem dovětek Saft och bullar till barnen! (Šťáva a šneci pro děti!), jelikož děti, na rozdíl od dospělých, nepijí kávu. Vůně domácích škoricových šneků podle Švédů často navozuje domáckou atmosféru, pocit pohody a domova.
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro bio produkt platí naše bio certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1624 kCal
Tuky: 0,42 g
- z toho nasycené: 0,12 g
Sacharidy: 94,11 g
- z toho cukry: 91,94 g
Vláknina: 3,17 g
Bílkovina: 0,51 g
Sůl: 0,01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Balení: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 87 % cukr BIO, 13 % skořice BIO |
Země původu: | Česká republika / Madagaskar |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří...
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale...
Tento lahodný přírodní cukr si získá své příznivce nejen svou karamelovou chutí a vůní, ale i minerály, které v něm při šetrném zpracování zůstávají zachovány. Narozdíl od...
Datle 100% žádné nevhodné složky navíc! Je vyrobený z mletých sušených bio datlí, které neprošly žádnou jinou úpravou, takže si v sobě zachovává všechny potřebné živiny. Datlový...
Vaše smysly budou jako v ráji, když ucítíte vanilku, která pozitivně působí na psychickou pohodu! Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky. Pravý vanilkový cukr obsahuje...
Březový xylitol je vhodný při redukční dietě a je i velmi oblíbený u diabetiků, má nízký glykémický index. Je to 100% přírodní sladidlo. Je skvělým pomocníkem v domácnosti tam,...
Toužíte si rozšířit kulinářskou paletu a vyzkoušet nevšední chuť? Tak právě pro Vás je palmový cukr BIO ten pravý! Jeho intenzivní karamelová chuť Vás ohromí. Dokonce je vhodný...
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je...
BIO Cukr Levandulí Chodouňskou chuťově roztančí nejeden koláč nebo koktejl. Také vaše vánoční cukroví může dostat úplně nový rozměr... Pečte, vařte a užívejte drinky s lahodným...
Použití: Sladivost ovocného cukru je o 30 % větší než u řepného cukru. K přímé spotřebě. Složení: krystalická fruktóza.
Xylitol kukuřičný je zdravé přírodní sladidlo, které je skvělou alternativu oslazení čehokoliv jak při redukční dietě nebo pokud trpíte diabetickým onemocněním. Samozřejmě ale...
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy....
Inulinový prášek je dalším skvělým zdrojem z rostliny agáve. U agáve je velmi známý sirup jehož všestrannost z něj činí jedno z nejvíce oblíbených sladidel vůbec. Inulin je...
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy. Šťáva vytékající během drcení třtinových stvolů je zahušťována...
Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Značka pocházející z Francie, která nabízí široké spektrum BIO produktů velmi vysoké kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávněně stojí za svojí cenou i kvalitou. Nabídka BIO produktů je opravdu pestrá... od bio vloček přes bio sušené ovoce, bio luštěniny, bio zeleninové prášky, bio ořechy, bio mouky, bio kakao až po bio superpotraviny.