Přírodní třtinový cukr, surový
Související produkty
Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš chléb mít, a také že kvásek...
Sypká směs na přípravu perníků bez fosfátů a v BIO kvalitě. Ještě lepší chuť Vašich perníků. Vyvážená kombinace šetrných kypřidel s BIO...
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt. Hraška neobsahuje lepek, žádné konzervanty ani barviva. Zahustit s ní můžete polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy....
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto dokonale...
Hraška Vanilka je unikátní český výrobek z ryze přírodních surovin. Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Tato lahodná hrachová směs zvyšuje...
Pokud jste milovníkem marmelád, můžete se radovat. Již dávno odzvonilo nezdravému zahušťování. Vyzkoušejte přírodní, zdravé zahušťování a své marmelády povyšte na další úroveň!...
Kukuřičný škrob v BIO kvalitě pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Využijeme ho nejen při vaření, ale i do moučníků a cukroví,...
Vanilka odrůdy Bourbon v BIO kvalitě a navíc přímo z Madagaskaru se řadí mezi nejluxusnější koření. Využijete ji do krémů, pudingů a na pečení čajového pečiva.Vanilka se získává...
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto...
Škrob obsahuje velké množství sacharidů a bílkovin. Je vhodný také pro celiaky a jiné alergiky, protože je přirozeně bezlepkový a neobsahuje žádné alergeny. Ocení jej i vegani,...
Čokoládové pecičky jsou vynikající do sušenek, bábovek a korpusů i ke zdobení dortů a desertů. Po upečení drží tvar a dodají těstu božskou čokoládovou chuť. Je jasnou...
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Agar se získává z mořské řasy Tengusa a je tak bohatý na živiny, jako ostatní známé řasy. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa i jódu.Agar je ve...
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se...
Detailní popis produktu
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 1683 kJ/396 kcal
Tuky < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g
Sacharidy 99 g z toho cukry 99 g
Vláknina < 0,1 g
Bílkoviny < 0,1 g
Sůl 0,05 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Země původu: | Mauricius |
Značka: | BioNebio |
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je...
Jedná se o zdravější variantu slazení. Datlový cukr můžete použít všude tam, kde používáte běžný cukr, jeho sladivost je nižší, než u běžného cukru.Složení: 100 % datlový...
Skořice má blahodárné účinky na naše zdraví (při pravidelné konzumaci): napomáhá trávení, pomáhá ženám při silné menstruaci, podporuje chuť k jídlu, pomáhá snižovat cholesterol...
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy. Šťáva vytékající během drcení třtinových stvolů je zahušťována...
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy....
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří...
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale...
Výborný do pečení sladkých pokrmů, jako přídavek do kaší nebo snídaňových směsí. Citrón má nádhernou vůni i chuť a má povzbuzující účinky. Díky němu oživíte a ozvláštníte každý...
Xylitol je druh přírodního cukru. Je vhodný na pečení, vaření či oslazení nápojů. Vzhledově i chuťově je téměř stejný jako klasický krystalový cukr, avšak jeho vliv na lidský...
Erythritol je varianta náhradního sladidla. Je sladký jako cukr, neobsahuje však téměř žádné kalorie. Má nízký glykemický index a nemá vliv na hladinu inzulinu,...
Vanilka má relaxační účinky, a proto bude mít vanilkový cukr podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v...
Palmový cukr BIO se získává ze sirupu palmy cukrové (a podobných druhů sladkých palem), tedy obdobně jako javorový sirup z kanadských javorů. Má nízký glykemický index, tudíž je...
Použití: Sladivost ovocného cukru je o 30 % větší než u řepného cukru. K přímé spotřebě. Složení: krystalická fruktóza.
NatuSweet Stevia je sladidlo přírodního původu, které se získává z listů rostliny Stevia Rebaudiana Bertoni. NatuSweet je ideální alternativa za vysoce kalorické výrobky (např....
Xylitol neboli březový cukr, je druh přírodního cukru. Je vhodný na pečení, vaření či oslazení nápojů. Vzhledově i chuťově je téměř stejný jako klasický krystalový cukr, avšak...
BIO Cukr Levandulí Chodouňskou chuťově roztančí nejeden koláč nebo koktejl. Také vaše vánoční cukroví může dostat úplně nový rozměr... Pečte, vařte a užívejte drinky s lahodným...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Bionebio je česká značka specializující se na výrobu a prodej bio a eko produktů. Značka klade důraz na kvalitu a udržitelnost.Bionebio nabízí širokou škálu produktů. Nejvíce populární produkt této značky je přírodní surový třtinový cukr a javorový sirup grade A.