Ghí BIO přepuštěné máslo, čisté
Související produkty
Detailní popis produktu
🌱 Používání:
Ghí je ideální na smažení, restování i pečení, jelikož se nepřipaluje, dodává pokrmům jemnou máslovou chuť bez hořkého podtónu.
Vhodné je také na dochucení polévek, kaší nebo třeba i rýže, skvěle se hodí i pro přípravu dezertů.
A co se týče péče o tělo, i tam lze ghí využít, třeba jako přírodní balzám na tělo nebo jako masážní olej. K péči o tělo se skvěle hodí také kokosový olej, který skvěle obohatí vaši pokožku. Nebojte se vyzkoušet tyto přírodní zázraky i jinak než v kuchyni.
💚 Zdravotní benefity:
- napomáhá podporovat trávení
- je skvělým zdrojem energie
- neobsahuje mléčnou bílkovinu ani laktózu
- může podporovat imunitu
- napomáhá podporovat zdraví kostí a pokožky
🌱 Zajímavosti a historie:
Ghí se používá v ajurvédské medicíně, kde je považováno za "elixír života", věří, že ghí harmonizuje tělo a mysl, zlepšuje tělesnou vitalitu a vede k dlouhověkosti.
-----------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro bio produkt platí naše bio certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 878,2 kCal
Tuky: 99 %
- z toho nasycené mastné kyseliny: 70 g
Sacharidy: 0,4 g
- z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ghí, přepuštěné máslo |
---|---|
Balení: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 99 % bezvodý máselný tuk BIO |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Ghee, České Ghíčko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
České Ghíčko (Ghee) je česká značka, která se specializuje na výrobu ghí másla, včetně varianty v bio kvalitě. Čisté přepuštěné máslo, které je tradičně vyráběno podle ajurvédských metod. Tento produkt je vhodný pro vaření, pečení i smažení, protože se nepřepaluje ani při vysokých teplotách. Ghí máslo je vyráběno z kvalitního českého másla, přičemž bio varianta zajišťuje ještě vyšší standardy díky ekologickému původu.