Čočka BIO červená - MámeChuť
Detailní popis produktu
🌱 Zajímavosti: červená čočka je odrůdou luštěniny, která má své kořeny v Asii a na Středním východě. Pěstuje se po tisíciletí – zmínky o jejím používání najdeme už v antickém Egyptě i ve starověké Mezopotámii. Čočku tehdy znali jako jídlo chudých, ale její obliba napříč staletími dokazuje, že jednoduchost bývá trvalá hodnota. Dnes se červená čočka vrací do popředí nejen v domácích kuchyních, ale i v moderní gastronomii.
🌱 Více podobných produktů nalezneš v kategorii: vaření a pečení / luštěniny
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro BIO produkt platí naše BIO certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 348 kcal / 1470 kCal
Tuky: 1,5 g
- z toho nenasycené: 0,2 g
Sacharidy: 51,6 g
- z toho cukry: 2 g
Vláknina: 25,9 g
Bílkovina: 25,90 g
Sůl: 0,03 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Objevte poctivou chuť s MámeChuť produkty. Vybíráme pouze to, co bychom my sami dali do pusy – kvalitní, chutné a zdravé suroviny, které si zamilujete. Naše nabídka je opravdu bohatá s důrazem na čisté složení, přírodní původ a BIO kvalitu. Zdraví a chuť jsou pro nás na prvním místě – a to bez kompromisů.
Výrobce: MámeChuť Advanced s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno – Staré Brno, Česká republika