Vločky
Naše vločky jsou pěstovány a zpracovávány s ohledem na nejvyšší ekologické standardy. To znamená, že neobsahují žádné škodlivé chemikálie ani pesticidy. Naše kategorie vloček zahrnuje rozmanité druhy, jako jsou například pohankové vločky, žitné vločky a další. Jsou skvělou volbou pro rychlé a zdravé snídaně, svačinky či jako přísada do vašich oblíbených receptů. Vysoký obsah vlákniny pomáhá udržovat zdravé trávení a předcházet zažívacím potížím. Vločky jsou také bohaté na esenciální vitamíny a minerály, které podporují celkové zdraví a vitalitu.
Ovesné vločky se považují za nejznámnější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho zdravých pochoutek. Mají světlehnědou barvu a...
Špaldové vločky vznikají lisováním špaldového zrna, což je vlastně nešlechtěná pšenice. Špalda je velmi bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také...
Sortiment jednodruhových koření se rozšiřuje o rajčatové vločky v biokvalitě. Oceníte je především v italské kuchyni: vmíchejte tento sušený poklad do pesta, oleje nebo...
Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévku či zpestřete musli nebo granolu. Vyrobit si z...
Pohankové vločky jsou skvělou volbou pro přípravu polévek, kaší, müsli nebo karbenátek. Pohanka je často využívanou surovinou v rámci zdravé výživy. Díky absenci lepku je...