Skořice Cejlon, mletá, BIO
Související produkty

Pesto z medvědího česneku jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek. Medvědi si tuto bylinku oblíbili po zimním spánku, aby pročistili zažívací trakt a...

Guarová guma patří k rozpustným vlákninám a využívá se jako zahušťovadlo a stabilizátor.Pojítko pro použití při pečení pro bezlepkovou dietu. Získává se ze semen rostliny...

Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní. Ideální je na topinky,...

Mandlové pesto, jak už název napovídá, je ze spousty mandlí. Mandlové pesto je jemné chuti, dalo by se říci dámské. Jak ochutná, milovník mandlí ocitne se v mandlovém ráji....

Lahůdkové droždí se vyrábí na substrátu bohatém na cukry – může to být třeba melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae se nechají několik dnů pomnožit. Potom se směs...

Miso rýžové je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření...

Rukolové pesto s pistáciemi a slunečnicí – dochucovací pasta k přímé konzumaci. Typická štiplavá hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly se v pestu rozplyne...

Bazalkový bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Dodává výraznější chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní...

Chilli jalapeno obsahují jen velmi málo kalorií, ale jsou plné důležitých vitamínů, minerálů, vlákniny a antioxidantů, zrychlují metabolismusa mají protizánětlivé...

Česnekovo petrželové pesto je rozhodně pro milovníky česneku. Chuť plocholisté petržele s česnekem je výborná v kombinaci s masem, především při grilování. Jen tak potřít nebo...

Lahůdkové droždí je zajímavějším doplňkem v kuchyni více než se zdá. Je bohaté na kvalitní bílkoviny, vitamíny skupiny B a minerály, především chrom. Ten je zde nejvíce...

Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli o...

V kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem při stolování. Každému kdo má rád zajímavou a pikantní chuť. Můžeme ji přimíchat do rýže, těstovin, kuskusu, pohanky....

Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...

Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...

Chilli papričky Rawit nakládané v olivovém oleji a bylinách jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. Uplatníme je jak ve studené tak teplé...
Detailní popis produktu
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a sůl |
---|---|
Hmotnost: | 0.04 kg |
Balení: | 40 g |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Sonnentor |

Svěžest jihovýchodní Asie! Svěží citronová chuť citronové trávy se hodí do teplého, vlhkého klimatu Vietnamu a Thajska. Tam je tato rostlina obzvláště oblíbená: ryby, kuřecí...

U mnohých milovníků Kréty vyvolává tymián vzpomínky na dovolenou. Zemitě peprná chuť připomínající anýz, mátu a kafr dodává středomořským jídlům jejich charakteristickou chuť....

V historii byla mořská voda v mnoha zemích často jediným zdrojem soli. Stejně jako dnes se i tehdy získávala odpařováním vody na slunci. Běžným postupem bývá napuštění nádrží...

Fenykl – „sladké koření na chleba“. Selský chléb bez fenyklu si ani neumíme představit. Sladce aromatická semínka dávají tmavému chlebu a pečivu jeho nezaměnitelnou chuť. Fenykl...

Objevte sílu hřibu dubového v podobě BIO prášku, který je skvělým řešením pro milovníky hub a zdravé výživy. Tento druh hřibu má nejen neodolatelnou chuť, ale také aroma, ...

Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli....

Kmín je kořením především německy mluvících zemí a známe ho hlavně jako koření na chleba. Vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí se opírají o jeho ostré, hořko-sladké aroma....

Používá se do masitých jídel a nesmí chybět téměř v žádném guláši. Mletá paprika je spolu s česnekem tajemství "masité" chutě, kterou můžete využít i při přípravě...

Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť někomu připomíná celer a jinému zase "maggi" v přírodní podobě. Omezit jeho použití pouze na...

Kmín je kořením především německy mluvících zemí a známe ho hlavně jako koření na chleba. Vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí se opírají o jeho ostré, hořko-sladké aroma....

Muškát není botanicky vzato ořech, nýbrž jádro broskvového ovoce. Muškát má jemnou aromatickou vůni a trošku pálivou, silně kořeněnou, teplou chuť. Koření plné...

Naše chilli vločky jsou hrubě mlety z chilli papriček se střední ostrostí (kolem 20 000 SHU, ostrost se s jednotlivými šaržemi může měnit). Chilli vločky potěší všechny...

Chilli papričky jsou jedním z nejpopulárnějších koření na světě. Používá se do všech pokrmů, kterým chcete dodat pikantní chuť. Je vhodné do indické, čínské a jihoamerické...

Pepř - „více než jenom kýchací prášek“. Sušená, neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní, ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho...

Uklidní a dokáže navodit dobrou náladu. Přední světový kuchaři ji považují za nejlepší druh skořice svého druhu. Její síla je ukrytá...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Sonnentor je česká značka, která se specializuje na výrobu BIO bylinných čajů, koření a směsí koření. Tato značka byla založena v roce 1988. Sonnentor klade důraz na ekologii, udržitelnost a podporu biodynamického zemědělství, což ji činí jedním z lídrů v oblasti přírodních produktů. Čaje a koření od Sonnentoru jsou čistě přírodní, bez umělých přísad či konzervantů, což jim dodává autentickou a bohatou chuť.