Rýžový protein
Související produkty
Detailní popis produktu
🌱 Zajímavosti: zpracování rýže na protein je metoda vyvinutá v posledních desetiletích jako reakce na rostoucí poptávku po alternativních rostlinných surovinách. Používá se hlavně v Evropě, USA a jihovýchodní Asii, kde se využívají moderní technologie pro oddělení jednotlivých složek rýžového zrna.
🌱 Více podobných produktů nalezneš v kategorii: Luštěniny / Rostlinné proteiny
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro BIO produkt platí naše BIO certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1607 kJ / 384 kCal
Tuky: 3,70 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,50 g
Sacharidy: 6,30 g
- z toho cukry: 0,40 g
Vláknina: 2,80 g
Bílkoviny: 80,80 g
Sůl: 0,05 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné proteiny |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Balení: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100% rýžový protein |
Země původu: | Čína |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.