* IMUNITA *. Máme pro vás připravenou kategorii plnou imunity a vitamínů na podzim a zimu. Mrkněte na kategorii “IMUNITA”. Naleznete ji v TOP výběru.

Pečená jablka s ovesnou drobenkou a ořechy

Tato pečená jablka jsou perfektní pochoutkou, která kombinuje sladkost ovoce s křupavou ovesnou drobenkou. Recept je jednoduchý a rychlý, ideální pro přípravu po dlouhém dni. A navíc, je to zdravá volba, která potěší všechny milovníky ovoce a ořechů.

Na našich sociálních sítích najdeš i video recept.

- video recept najdeš: ZDE

Co budeme potřebovat? (na 2 porce)

Můžeš nakoupit: ZDE

 obrázky do článku avokádo (550 x 450 px) (1)

👩🏻‍🍳 Jak budeme postupovat?

  • Troubu předehřejeme na 170 °C.

  • Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a překrojíme na polovinu. Položíme je řezem dolů na plech vystlaný pečícím papírem.

  • V misce si smícháme ovesné vločky, nasekané vlašské ořechy a skořici. Vše spolu přelijeme rozpuštěným máslem a dobře promícháme.

  • Tuto připravenou směs rovnoměrně posypeme jablky a následně je přelijeme tekutým medem.

  • Plech vložíme do trouby a pečeme přibližně na 20-25 minut, dokud jablka nezměknou a povrch se pěkně nezapeče.

  • Pečená jablka můžeme podávat se lžící řeckého jogurtu anebo s kopečkem zmrzliny.

Dobrou chuť. 🍎