Ovesné vločky, jemné, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65% vlhkost vzduchu)
Ovesné vločky vznikají lisováním ovesného zrna. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k správnému trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Dále obsahují cenné vitaminy především skupiny B a E a minerální látky jako je vápník, železo, fosfor a lecitin.
Použití: Vločky jsou ideálním základem zdravé a vyvážené snídaně, skvěle poslouží také jako příloha, přísada do polévky, dokonce i jako hlavní chod. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Dají se přidávat do jogurtu, na výrobu domácích kaší, müsli nebo granoly. Skvělé jsou také dezerty a ovocné koláče z vloček. Můžete je však ochutit i bylinkami, olivovým olejem nebo sýrem, přidat je do sekané či karbanátků. Dá se s nimi zkrátka vykouzlit mnoho zdravých a chutných pokrmů.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 1566 / 372
TUKY [g]: 7,0
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] : 1,3
SACHARIDY [g]: 59,1
z toho CUKRY [g]: 1,1
VLÁKNINA [g]: 10,2
BÍLKOVINY [g]: 13,0
SŮL [g]: 0,03
SODÍK [mg]: 12
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Země původu: | Finsko |
Značka: | Les fruits du paradis |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.