Palmový cukr BIO
Související produkty
Kypřící prášek z vinného kamene vzniká přirozeně v sudu, když je víno vystaveno při nižší teplotě. Při použití prášku při pečení vzniká k reakci vinného kamene s jedlou...
Kuzu je dřevnatá liána. Má svůj původ v Japonských horách. Kuzu se dělá z kořene.Je lehce stravitelný, střeva ho lehce vstřebají. Je vhodný při nachlazení, střevních...
Bramborové vločky jsou velmi šikovným pomocníkem při přípravě bramborové kaše, knedlíků, halušek, kroket, placek, k zahušťování pokrmů nebo obalování. Vločky nasypte do vroucí...
Pšeničná bílkovina často označována jako pšeničný lepek je přírodní bílkovina, jež se získává z pšeničné mouky. Při procesu výroby se z mouky odstraní většina škrobu a...
Vyzkoušejte BIO kypřící prášek do pečiva od českého výrobce s dlouholetou tradicí. Neobsahuje lepek ani fosfáty a je vyroben ze surovin té nejvyšší kvality. Díky tomuto prášku...
Vanilka, kouzelná tropická orchidej, která každé sladké těsto dovede k dokonalosti. Patří neodmyslitelně k Českým Vánocům, které se neodvratně blíží. Možná právě proto působí...
Sypká směs na přípravu perníků bez fosfátů a v BIO kvalitě. Ještě lepší chuť Vašich perníků. Vyvážená kombinace šetrných kypřidel s BIO...
Žitný kvásek je nepostradatelnou surovinou při pečení domácího žitného chleba, kterému dodá jedinečnou chuť, vůni a strukturu. Neváhejte si upéct skvělý chléb z pohodlí domova,...
Hraška Vanilka je unikátní český výrobek z ryze přírodních surovin. Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Tato lahodná hrachová směs zvyšuje...
Přírodní vanilkový extrakt je získáván extrakcí a bez námahy s ním vyčarujete dezerty s hřejivým aromatem vanilkových lusků. Ať už vsadíte na poctivou vanilkovou zmrzlinu,...
Máte rádi husté omáčky a polévky, ale už vás nebaví zahuštování klasickou jíškou nebo hledáte bezlepkovou náhradu? Zkuste Hrašku, které se skvěle hodí nejen na zahušťování, ale...
Kukuřičný škrob v BIO kvalitě pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Využijeme ho nejen při vaření, ale i do moučníků a cukroví,...
Čokoláda, královna mezi cukrovinkami. Hořká čokoláda je ale nejzdravější variantou, protože obsahuje nejvíce množství kakaa. Napomáhá tvořit endorfiny, které zlepšují naši...
Agar se získává z mořské řasy Tengusa a je tak bohatý na živiny, jako ostatní známé řasy. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa i jódu. Agar je ve...
Nezdravému zahušťování odzvonilo, citrusový pektin je přírodní zahušťovadlo, které je skvělým pomocníkem při výrobě nejen marmelád. Má úžasné želírující vlastnosti a uchovává...
Tapiokový škrob je přírodní extrakt z kořene manioku. Je přirozeně bezlepkový, jemné struktury a neutrální chuti, což z něj dělá skvělou přísadu k mnoha využitím. Je proto...
Detailní popis produktu
🌱 Používání:
Ideální je pro použití v dezertech, pečení, sladkých nápojích, ale také pro dochucení omáček a marinád, kde přidává jedinečnou sladkost a aroma. V nabídce máme také další skvělé produkty cukry a zdravá sladidla.
Je také jedním z mála vyskytujících se rostlinných zdrojů vitamínu B12, který ocení zejména vegani. Palmový cukr také napomáhá při potížích s dýcháním jako je astma, rýma, kašel, anémie. V nabídce máme také další skvělý přírodní Datlový sirup BIO
💚 Zdravotní benefity:
- může nepomáhat ke snížení hmotnosti
- je skvělým dochucovadlem
- obsahuje minerály a vitamíny
- může napomáhat při respiračních onemocněních
🌱 Doporučené užívání / dávkování:
Doporučená denní dávka není stanovená.
Pokud si nejste jistí, zda je pro Vás produkt vhodný, prosím obraťte se na svého ošetřujícího lékaře.
🌱 Zajímavosti a historie:
Palmový cukr se tradičně vyrábí v jihovýchodní Asii, zejména v Indonésii, Thajsku a Malajsii. Jeho historie sahá tisíce let do minulosti, kdy byl využíván jako hlavní sladidlo v místní kuchyni. Výroba palmového cukru je důležitou součástí kulturního dědictví těchto zemí a také se snaží udržet své místo zde.
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro bio produkt platí naše bio certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1619 kCal
Tuky: 0,2 g
- z toho nasycené: 0,2 g
Sacharidy: 93,4 g
- z toho cukry: 93,1 g
Vláknina: 1,1 g
Bílkovina: 1,2 g
Sůl: 0,35 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Balení: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100% palmový cukr BIO |
Země původu: | Indonésie |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...
Inulinový prášek je dalším skvělým zdrojem z rostliny agáve. U agáve je velmi známý sirup jehož všestrannost z něj činí jedno z nejvíce oblíbených sladidel vůbec. Inulin je...
Umíte si představit svařené víno nebo třeba všemi milovaný jablkový závin bez skořice? Skořice a cukr když se spojí, tak tu máme báječnou kombinaci která se u Vás doma nikdy...
Použití: Sladivost ovocného cukru je o 30 % větší než u řepného cukru. K přímé spotřebě. Složení: krystalická fruktóza.
Xylitol kukuřičný je zdravé přírodní sladidlo, které je skvělou alternativu oslazení čehokoliv jak při redukční dietě nebo pokud trpíte diabetickým onemocněním. Samozřejmě ale...
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří...
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy. Šťáva vytékající během drcení třtinových stvolů je zahušťována...
Datle 100% žádné nevhodné složky navíc! Je vyrobený z mletých sušených bio datlí, které neprošly žádnou jinou úpravou, takže si v sobě zachovává všechny potřebné živiny. Datlový...
Erythritol je varianta náhradního sladidla. Je sladký jako cukr, neobsahuje však téměř žádné kalorie. Má nízký glykemický index a nemá vliv na hladinu inzulinu,...
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do...
Březový xylitol je vhodný při redukční dietě a je i velmi oblíbený u diabetiků, má nízký glykémický index. Je to 100% přírodní sladidlo. Je skvělým pomocníkem v domácnosti tam,...
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je...
Vaše smysly budou jako v ráji, když ucítíte vanilku, která pozitivně působí na psychickou pohodu! Vanilkový cukr je směs cukru a vanilky. Pravý vanilkový cukr obsahuje...
Rýžový slad: je přírodní sladidlo neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla konzistencí připomíná med Použití: ke slazení, do krémů, dezertů, na pečení a podSložení:...
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale...
NatuSweet Stevia je sladidlo přírodního původu, které se získává z listů rostliny Stevia Rebaudiana Bertoni. NatuSweet je ideální alternativa za vysoce kalorické výrobky (např....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Značka pocházející z Francie, která nabízí široké spektrum BIO produktů velmi vysoké kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávněně stojí za svojí cenou i kvalitou. Nabídka BIO produktů je opravdu pestrá... od bio vloček přes bio sušené ovoce, bio luštěniny, bio zeleninové prášky, bio ořechy, bio mouky, bio kakao až po bio superpotraviny.