Mandle v hořké čokoládě
Detailní popis produktu
🌱 Ostatní ingredience jsou například:
- kakaová hmota - je základem kvalitní hořké čokolády. Dodává jí plnou, výraznou chuť a tmavé zbarvení, které potěší všechny milovníky intenzivního kakaa.
- kakaové máslo - stará se o hladkou strukturu čokolády a její jemné rozplývání na jazyku. Zároveň zjemňuje hořkost a propojuje jednotlivé chuťové tóny.
🌱 Zajímavosti: hořká čokoláda s obsahem vysokého podílu kakaa bývá považována za prémiovou variantu mezi čokoládami. Je ceněna pro svůj čistý chuťový profil bez zbytečné sladkosti.
🌱 Více podobných produktů nalezneš v kategorii: Ořechy v čokoládě / Mlsání
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro BIO produkt platí naše BIO certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2393 kJ /575 kCal
Tuky: 37,60 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 15,20 g
Sacharidy: 47,00 g
- z toho cukry: 37,10 g
Vláknina: 6,70 g
Bílkoviny: 8,80 g
Sůl: 16,70 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ořechy v čokoládě |
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu |
| Balení: | dle zvolené varianty (gramáže) |
| Země původu: | Nizozemsko |
| Značka: | Les fruits du Paradis |
| Složení: | 35,8 % cukr, 29,2 % kakaová hmota, 25 % mandle, 7,7 % kakaové máslo , < 1 % lazurovací prostředek (E414), < 1 % emulgátor: sojový lecitin (E322), < 1 % přírodní vanilkové aroma. |
Výpis hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Francouzská společnost specializující se na výrobu a prodej přírodních potravinových surovin, zejména sušeného ovoce, prášků a sirupů. Jejich produkty jsou oblíbené pro svou kvalitu a širokou škálu použití v potravinářském průmyslu.
Výrobce: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie