Himalájská sůl, černá - Kala namak
Související produkty
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní. Ideální je na topinky,...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Lahůdkové droždí se vyrábí na substrátu bohatém na cukry – může to být třeba melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae se nechají několik dnů pomnožit. Potom se směs...
Zeleninový bujón je vynikajícím doplňkem do polévek, omáček a dalších pokrmů, vhodný nejen pro vegany a vegetariány. Dodá jídlu bohatou chuť a vůni. Obsahuje pouze kvalitní bio...
V kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem při stolování. Každému kdo má rád zajímavou a pikantní chuť. Můžeme ji přimíchat do rýže, těstovin, kuskusu, pohanky....
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Pesto z medvědího česneku jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek. Medvědi si tuto bylinku oblíbili po zimním spánku, aby pročistili zažívací trakt a...
Lahůdkové droždí je výborným pomocníkem při dochucování rozličných pokrmů. Obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Miso je fermentovaná pasta ze sójových bobů a mělo by se přidávat v malých dávkách až na konci vaření. Všechny výrobky jsou vyráběny tradičním způsobem z kvalitních surovin....
Mandlové pesto, jak už název napovídá, je ze spousty mandlí. Mandlové pesto je jemné chuti, dalo by se říci dámské. Jak ochutná, milovník mandlí ocitne se v mandlovém ráji....
Rukolové pesto s pistáciemi a slunečnicí – dochucovací pasta k přímé konzumaci. Typická štiplavá hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly se v pestu rozplyne...
Lahůdkové droždí vás překvapí svou chutí i vůní, která má s klasickým droždím jen pramálo společného. Dodejte s lahůdkovým droždím svým pokrmům tu správnou intenzivní chuť. Do...
Bazalkový bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Dodává výraznější chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní...
Chilli jalapeno obsahují jen velmi málo kalorií, ale jsou plné důležitých vitamínů, minerálů, vlákniny a antioxidantů, zrychlují metabolismusa mají protizánětlivé...
Kuřecí bujón je koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa. Ideální na jednoduché a rychlé dochucení pokrmů. Dodává výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli o...
Detailní popis produktu
Použití: k ochucování teplých i studených pokrmů a nápojů. Pro svou výraznou chuť po vajíčkách nelze použít jako běžná jídelní sůl. Zvláště vhodné do jídel kde nevadí její vaječná chuť.Nutriční hodnoty ve 100g
Energie: 0 kcal / 0 kJ;
Tuky: 0 g;
Sacharidy: 0 g;
Vláknina: 0 g;
Bílkoviny: 0g;
Sůl: 100g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a sůl |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Balení: | 250 g |
Země původu: | Pákistán |
Značka: | Natural Jihlava |
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Římský kmín je nejtypičtějším kořením indické kuchyně a nesmí chybět v žádné z mnoha známých směsí jako Garam masala, Curry nebo Tandoori. TIP: Pro intenzivní chuť přidejte...
Svěžest jihovýchodní Asie! Svěží citronová chuť citronové trávy se hodí do teplého, vlhkého klimatu Vietnamu a Thajska. Tam je tato rostlina obzvláště oblíbená: ryby, kuřecí...
Staří Germáni jalovec uctívali a věřili, že pokud někdo odsekne větve tohoto stromu, zemře mu zvíře z chovu. Tmavě fialové bobule rozeznáte podle jedinečné, sladko-dřevité chuti...
Estragon je nazýván jako "dračí nať", neboť svým tvarem připomíná dračí ocas. Tento estragon má jemnou aromatickou vůni připomínající anýz a lehce hořkou kořeněnou chuť....
Používá se do masitých jídel a nesmí chybět téměř v žádném guláši. Mletá paprika je spolu s česnekem tajemství "masité" chutě, kterou můžete využít i při přípravě...
Bylinná a pepřově pryskyřičná chuť rozmarýnu nám připomíná typickou atmosféru středomořských zemí. Zelené, jehličkovité lístky zjemňují italské zeleninové a rajčatové pokrmy, k...
Pepř růžový vlastně není příbuzný pepře. Růžový pepř patří do rodu Anacardiaceae (ledvinovníkovitých). Strom Schinus je nositelem růžových, bobulovitých plodů, které mají...
Kmín je kořením především německy mluvících zemí a známe ho hlavně jako koření na chleba. Vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí se opírají o jeho ostré, hořko-sladké aroma....
Pískavice řecké seno – „Energie curry“ Žádné curry bez pískavice. Tak to alespoň vidí Indové, a proto je pískavice v subkontinentu tak oblíbená. Hořké aroma semínek pískavice...
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně...
To, že se saturejka hodí k fazolím, pro vás jistě není žádným velkým překvapením. Hodí se totiž ke všem typům luštěnin, kterým dává jemně pikantní chuť. V chuti připomíná někomu...
Král mezi kořením, co patří bezesporu do každého jídla? Ano, to je pepř černý. Nejširší oblast využití pepře černého je samozřejmě gastronomie a potravinářství....
Pískavice řecké seno – „Energie curry“ Žádné curry bez pískavice. Tak to alespoň vidí Indové, a proto je pískavice v subkontinentu tak oblíbená. Hořké aroma semínek pískavice...
Listy šalvěje jsou sametově hladké a jemně aromatické. Její název je odvozen od latinského „salvare", což znamená „léčit a opatrovat". Je ideální ke zjemnění vydatných...
V„Šántině Tandoori Masale“ je zachycen barevný život Indie. Zázvor, koriandr, cejlonská skořice, muškátový květ a hřebíček rozmíchají ohňostroj chutí. Kurkuma a paprika vykouzlí...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Natural Jihlava je česká značka, která sídlí v Jihlavě a specializuje se na výrobu a distribuci zdravých potravin. Založena byla s cílem přinést na trh potraviny, které nebyly na konci minulého režimu snadno dostupné. Dnes má ve svém sortimentu více než 10 000 produktů zaměřených na makrobiotickou, racionální a bezlepkovou stravu, což ocení jak lidé s dietními omezeními, tak ti, kteří preferují zdravý životní styl.