Citronová tráva, řezaná, BIO
Související produkty
Pesto z medvědího česneku jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek. Medvědi si tuto bylinku oblíbili po zimním spánku, aby pročistili zažívací trakt a...
Bazalkový bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Dodává výraznější chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní...
Lahůdkové droždí je výborným pomocníkem při dochucování rozličných pokrmů. Obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Zeleninový bujón je vynikajícím doplňkem do polévek, omáček a dalších pokrmů, vhodný nejen pro vegany a vegetariány. Dodá jídlu bohatou chuť a vůni. Obsahuje pouze kvalitní bio...
Chilli papričky Rawit nakládané v olivovém oleji a bylinách jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. Uplatníme je jak ve studené tak teplé...
Guarová guma patří k rozpustným vlákninám a využívá se jako zahušťovadlo a stabilizátor.Pojítko pro použití při pečení pro bezlepkovou dietu. Získává se ze semen rostliny...
Miso rýžové je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření...
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso...
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní. Ideální je na topinky,...
Rukolové pesto s pistáciemi a slunečnicí – dochucovací pasta k přímé konzumaci. Typická štiplavá hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly se v pestu rozplyne...
V kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem při stolování. Každému kdo má rád zajímavou a pikantní chuť. Můžeme ji přimíchat do rýže, těstovin, kuskusu, pohanky....
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Kuřecí bujón je koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa. Ideální na jednoduché a rychlé dochucení pokrmů. Dodává výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým...
Česnekovo petrželové pesto je rozhodně pro milovníky česneku. Chuť plocholisté petržele s česnekem je výborná v kombinaci s masem, především při grilování. Jen tak potřít nebo...
Hovězí bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Doda výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní bio...
Detailní popis produktu
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a sůl |
---|---|
Hmotnost: | 0.03 kg |
Balení: | 25 g |
Země původu: | Tanzanie |
Značka: | Sonnentor |
Kdo by neměl rád vůni skořice? O Vánocích dokáže provonět každou domácnost, z perníku udělá neodolatelný zákusek a svařáku umí dodat jemně pikantní chuť. A víte, co je ještě...
Co mají perník a kari společného? Koriandr – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho milovníkem, měl by...
U mnohých milovníků Kréty vyvolává tymián vzpomínky na dovolenou. Zemitě peprná chuť připomínající anýz, mátu a kafr dodává středomořským jídlům jejich charakteristickou chuť....
Kari má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. SONNENTOR nabízí dvě kari směsi – jemně nasládlé a ostré Curry pro milovníky...
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Následným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch....
Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma. Špetka kmínu v salátu chutná také...
Král mezi kořením, co patří bezesporu do každého jídla? Ano, to je pepř černý. Nejširší oblast využití pepře černého je samozřejmě gastronomie a potravinářství....
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť někomu připomíná celer a jinému zase "maggi" v přírodní podobě. Omezit jeho použití pouze na...
Už Indiáni obdivovali nové koření a přidávali jej i do čokolády. Jeho vůně je velmi výrazná a anglický název „Allspice – všekoření“ vypovídá o tom, že se v něm snoubí všechny...
Používá se do masitých jídel a nesmí chybět téměř v žádném guláši. Mletá paprika je spolu s česnekem tajemství "masité" chutě, kterou můžete využít i při přípravě...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
V„Šántině Tandoori Masale“ je zachycen barevný život Indie. Zázvor, koriandr, cejlonská skořice, muškátový květ a hřebíček rozmíchají ohňostroj chutí. Kurkuma a paprika vykouzlí...
Pepř růžový vlastně není příbuzný pepře. Růžový pepř patří do rodu Anacardiaceae (ledvinovníkovitých). Strom Schinus je nositelem růžových, bobulovitých plodů, které mají...
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Následným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch....
Pískavice řecké seno – „Energie curry“ Žádné curry bez pískavice. Tak to alespoň vidí Indové, a proto je pískavice v subkontinentu tak oblíbená. Hořké aroma semínek pískavice...
Kdo rád cestuje po zeměkouli přímo z kuchyně nebo je milovníkem Asie, ten se bez zázvoru těžko obejde. Jeho hřejivé aroma s osvěžujícími dřevitými a citronovými tóny patří do...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Sonnentor je česká značka, která se specializuje na výrobu BIO bylinných čajů, koření a směsí koření. Tato značka byla založena v roce 1988. Sonnentor klade důraz na ekologii, udržitelnost a podporu biodynamického zemědělství, což ji činí jedním z lídrů v oblasti přírodních produktů. Čaje a koření od Sonnentoru jsou čistě přírodní, bez umělých přísad či konzervantů, což jim dodává autentickou a bohatou chuť.