Vaření a pečení (hlavní kat.)
Objevte svět zdravého vaření a pečení s naší širokou nabídkou kvalitních surovin nejen v bio kvalitě. V této kategorii najdete vše, co potřebujete k přípravě lahodných a výživných pokrmů, které potěší vaše chuťové buňky a podpoří vaše zdraví. Od bio mouky přes přírodní sladidla až po luštěniny, koření a zdravé tuky. Naše suroviny jsou pečlivě vybrány tak, aby splňovaly tu nejvyšší kvalitu.
- Cereálie
- Cukry a zdravá sladidla
- Ghí, přepuštěné máslo
- Kakao, karob a kakaové máslo
- Koření a dochucovadla
- Luštěniny
- Mouky a pečení
- Oleje a octy
- Omáčky a kečupy
- Obiloviny
- Rýže
- Těstoviny
Nejprodávanější
V kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem při stolování. Každému kdo má rád zajímavou a pikantní chuť. Můžeme ji přimíchat do rýže, těstovin, kuskusu, pohanky....
Tento nádherně sytý a kořeněný rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Pro ty, kteří se snaží snížit objem snědeného cukru jsme zvolili verzi bez přidaného cukru. Jak...
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní. Ideální je na topinky,...
Chilli papričky Rawit nakládané v olivovém oleji a bylinách jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. Uplatníme je jak ve studené tak teplé...
Pesto z medvědího česneku jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek. Medvědi si tuto bylinku oblíbili po zimním spánku, aby pročistili zažívací trakt a...
Mandlové pesto, jak už název napovídá, je ze spousty mandlí. Mandlové pesto je jemné chuti, dalo by se říci dámské. Jak ochutná, milovník mandlí ocitne se v mandlovém ráji....
Chilli jalapeno obsahují jen velmi málo kalorií, ale jsou plné důležitých vitamínů, minerálů, vlákniny a antioxidantů, zrychlují metabolismusa mají protizánětlivé...
Rukolové pesto s pistáciemi a slunečnicí – dochucovací pasta k přímé konzumaci. Typická štiplavá hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly se v pestu rozplyne...
Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup obsadil přední příčky v...