Šalvěj, BIO
Související produkty
Pesto z medvědího česneku jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek. Medvědi si tuto bylinku oblíbili po zimním spánku, aby pročistili zažívací trakt a...
Chilli papričky Rawit nakládané v olivovém oleji a bylinách jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. Uplatníme je jak ve studené tak teplé...
Mandlové pesto, jak už název napovídá, je ze spousty mandlí. Mandlové pesto je jemné chuti, dalo by se říci dámské. Jak ochutná, milovník mandlí ocitne se v mandlovém ráji....
Chilli jalapeno obsahují jen velmi málo kalorií, ale jsou plné důležitých vitamínů, minerálů, vlákniny a antioxidantů, zrychlují metabolismusa mají protizánětlivé...
Rukolové pesto s pistáciemi a slunečnicí – dochucovací pasta k přímé konzumaci. Typická štiplavá hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly se v pestu rozplyne...
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Lahůdkové droždí se vyrábí na substrátu bohatém na cukry – může to být třeba melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae se nechají několik dnů pomnožit. Potom se směs...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli o...
V kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem při stolování. Každému kdo má rád zajímavou a pikantní chuť. Můžeme ji přimíchat do rýže, těstovin, kuskusu, pohanky....
Guarová guma patří k rozpustným vlákninám a využívá se jako zahušťovadlo a stabilizátor.Pojítko pro použití při pečení pro bezlepkovou dietu. Získává se ze semen rostliny...
Bazalkový bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Dodává výraznější chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní...
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní. Ideální je na topinky,...
Kuřecí bujón je koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa. Ideální na jednoduché a rychlé dochucení pokrmů. Dodává výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým...
Miso je fermentovaná pasta ze sójových bobů a mělo by se přidávat v malých dávkách až na konci vaření. Všechny výrobky jsou vyráběny tradičním způsobem z kvalitních surovin....
Hovězí bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Doda výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní bio...
Detailní popis produktu
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a sůl |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Balení: | 15 g |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Sonnentor |
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Kari má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. SONNENTOR nabízí dvě kari směsi – jemně nasládlé a ostré Curry pro milovníky...
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli....
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Hřib smrkový (obecný), tento druh pro vás sbíráme v certifikovaných oblastech určených pro volný sběr. Chuť hřibů dodává jídlu zcela jiný nezaměnitelný rozměr chutí. Milovníci...
Badyán se svými osmicípými, hvězdicovitými plody je bezesporu nejhezčím kořením na trhu. Svým sladkým aroma se podobá fenyklu, je však o trochu ostřejší. Hodí se do sladkého...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť někomu připomíná celer a jinému zase "maggi" v přírodní podobě. Omezit jeho použití pouze na...
Tato jemná kouzelná sůl se dnes těží podle starých hornických tradic z himálajského masivu. Tato „sůl života“ je naprosto nezpracovaná, v přírodním stavu a obsahuje životně...
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Následným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch....
Staří Germáni jalovec uctívali a věřili, že pokud někdo odsekne větve tohoto stromu, zemře mu zvíře z chovu. Tmavě fialové bobule rozeznáte podle jedinečné, sladko-dřevité chuti...
To, že se saturejka hodí k fazolím, pro vás jistě není žádným velkým překvapením. Hodí se totiž ke všem typům luštěnin, kterým dává jemně pikantní chuť. V chuti připomíná někomu...
Je to sůl vytěžená v sopečných oblastech Pákistánu, která má vyšší podíl minerálních látek než klasická jídelní sůl, Obsah NaCl cca 92 %. Kala Namak se sice v češtině říká černá...
Uklidní a dokáže navodit dobrou náladu. Přední světový kuchaři ji považují za nejlepší druh skořice ve svém druhu. Její síla je ukrytá v protizánětlivých, antibakteriálních...
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Sonnentor je česká značka, která se specializuje na výrobu BIO bylinných čajů, koření a směsí koření. Tato značka byla založena v roce 1988. Sonnentor klade důraz na ekologii, udržitelnost a podporu biodynamického zemědělství, což ji činí jedním z lídrů v oblasti přírodních produktů. Čaje a koření od Sonnentoru jsou čistě přírodní, bez umělých přísad či konzervantů, což jim dodává autentickou a bohatou chuť.