Nakládané a konzervované potraviny
Kysané zelí a nakládaná zelenina jsou bohaté na probiotika, která podporují zdravou střevní mikroflóru a trávení. Produkty jako cizrna, fazole a olivy jsou dobře známé svým vysokým obsahem vlákniny, která podporuje zdravé trávení, snižuje hladinu cholesterolu a udržuje hladinu cukru v krvi stabilní. Konzervované potraviny mají dlouhou trvanlivost, což znamená, že je můžete skladovat po delší dobu bez obav o kvalitu nebo chuť.
Nejprodávanější
Sterilované zelí 80 % s mrkví ve slaném nálevu. Kysané zelí je tradicí české kuchyně. Příjemně křupavé a kyselé je skvělým nenahraditelným doplňkem k haluškám, knedlíkům, masu a...
Červená řepa sterilovaná ve sladkokyselém nálevu. Červená řepa sterilovaná je skvělým pomocníkem při přípravě salátů, zeleninových rizot i polévky. Je připravena tradičním...
Kukuřice sterilovaná ve slaném nálevu. Vynikne ve všech zeleninových salátech, v rizotech, na pizze i v polévkách. Je příjemně křupavá, nasládlá a její barvu nepřehlédnete...
Hrášek sterilovaný ve slanosladkém nálevu. Výborně chutná v salátech, masových a zeleninových pokrmech, v pomazánce, na pizze či slaných koláčích.Složení: Zelený hrášek* 65...