Nakládané a konzervované potraviny
Kysané zelí a nakládaná zelenina jsou bohaté na probiotika, která podporují zdravou střevní mikroflóru a trávení. Produkty jako cizrna, fazole a olivy jsou dobře známé svým vysokým obsahem vlákniny, která podporuje zdravé trávení, snižuje hladinu cholesterolu a udržuje hladinu cukru v krvi stabilní. Konzervované potraviny mají dlouhou trvanlivost, což znamená, že je můžete skladovat po delší dobu bez obav o kvalitu nebo chuť.
Nejprodávanější
Sterilovaná cizrna ve slaném nálevu v BIO kvalitě firmy Rapunzel představuje vynikající řešení pro ty, kterým vadí zdlouhavé namáčení a vaření luštěnin. Tuto cizrnu není třeba...
Tato loupaná na velké kusy krájená rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si...
Sterilované červené fazole druhu červená ledvina ve slaném nálevu jsou vynikajícím řešením pro ty, kterým vadí zdlouhavé namáčení a vaření luštěnin. Tyto fazole není třeba...