Kokosový cukr, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 36 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65 % vlhkost vzduchu)
Kokosový cukr se získává z nektaru okvětí kokosových palem, které se před sběrem musí naříznout. Po sklizni se nechává z této sladké šťávy pomalým zahříváním úplně odpařit voda a výsledným produktem pak jsou krystalky kokosového cukru.
Kokosový cukr se v oblasti pěstování kokosů využívá po celá tisíciletí, pro Evropu se ale jedná o poměrně čerstvou novinku.
Kokosový cukr se velmi dobře rozpouští, takže s ním můžete směle sladit veškeré nápoje. Oceníte ho ale i při přípravě různých sušenek, koláčů, zákusků, zmrzlin a sladkých náplní do dortů, protože jim dodá punc jedinečnosti a luxusu.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 1559 / 383
TUKY [g]: 0,4
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]: < 0,1
SACHARIDY [g]: 93,4
z toho SUKRÓZA [g] : 86,9
z toho FRUKTÓZA [g] 2,7
VLÁKNINA [g]: k.A.
BÍLKOVINY [g]: 0
SŮL [g]: 0,90
SODÍK [mg]: 360
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a sladidla |
---|---|
Země původu: | Indonésie |
Značka: | Les fruits du paradis |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.